Avantajele utilizării print-ului digital – Tipografia Global Print

Evoluţia tehnologiei nu numai că revoluționează modul în care trăim, ci și felul în care imprimăm. Există diferite de servicii de tipărire folosite dar print-ul digital poate fi un proces de imprimare alternativ mult mai ieftin și mai rapid.

Ce este un print digital?

Pentru a înțelege modul în care funcționează numeroasele procese de tipărire intr-o tipografie, trebuie să ne uităm mai întâi la ceea ce este un print digital. Acesta este un proces mai nou pentru lumea tipografică, care implică computere complexe. Imprimanta digitală va analiza o imagine și va imprima direct pe suprafața aleasă.

Cum funcționează print-ul digital?

Procesul de imprimare al tipăririi digitale este diferit de cel tradiţional, care utilizează cerneală umedă și transferă aceeași imagine prin plăci de imprimare. Un print digital are o abordare diferită și asamblează imaginile gata pentru imprimare, dintr-un set complex de numere și formule. Aceste imagini sunt capturate din pixeli, iar imaginea digitalizată este utilizată pentru a controla depunerea de cerneală, toner și expunere, pentru a replica imaginea pe care doriți să o imprimați.

Imprimantele digitale sunt, cel mai frecvent, imprimante cu jet de cerneală sau cu toner. Imprimanta cu jet de cerneală produce imaginea dvs. prin maparea picăturilor minuscule de cerneală pe suprafața de hârtie aleasă – creând imaginea. Utilizarea tonerului – o pulbere fină pe bază de plastic – această imprimantă produce puncte mai mici decât cele ale jetului de cerneală care se usucă.

Avantajele print-ului digital

Imprimarea digitală se referă la metoda modernă de tipărire, cu o mare cantitate de beneficii pentru consumator.

Salvează timp

Un mare avantaj al print-ului digital, dacă nu și cel mai mare, este faptul că este mult mai rapid decât metodele tradiționale de tipărire. În cazul print-ului digital, trebuie să încărcați doar un fișier de înaltă rezoluție pentru imaginea aleasă și imprimantă digitală să facă restul. Prin urmare, există o schimbare mult mai rapidă pentru campania dvs. de marketing.

 

Personalizare

Procesul de print digital răspunde bine la marketingul personalizat. Imprimarea variabilă este disponibilă pentru acest tip de proces de tipărire. Astfel, o broșură, un fluturaş, un poster vor fi unice. Personalizarea este de neegalat atunci când vine vorba de print digital.

Mai multă dezvoltare

Odată cu creșterea popularității pentru print digital, dorința pentru acest tip de proces de imprimare continuă să se dezvolte. Deoarece print-ul digital este mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor, merită adaptat și îmbunătățit. Tipografia Global Print ofera cele mai bune preturi pentru print-ul digital, pentru detalii click aici.

Costuri mai scăzute

După cum v-ați aștepta de la un proces mai rapid și mai eficient, un print digital este mai ieftin decât formele tradiționale de imprimare.

Distorsionarea mai mică a imaginilor

Procesul de print digital produce imprimări de calitate superioară dintr-o imagine cu rezoluție mai mică. Tehnologia digitală s-a îmbunătățit, de asemenea, semnificativ de la prima imprimantă de acest tip și, datorită procesului nou de imprimare permite o distorsionare mai mică a imaginilor. Finisajul imprimării este mult mai precis.

 

Pentru mai multe informatii despre printul digital accesati pagina tipografiei : www.Tipografia-global-print.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.