Frustrare mare acumulata la trambulina din parc

Trupurile fragede de copii si chipurile lor dragalase si fericite in timp ce sar pe trambulina reprezinta un spectacol uluitor. Tocmai de aceea imi place sa imi duc copiii in parc, dar cele mai mari frustrari sunt legate tocmai de trambulina.

Ei ma trag de manuta catre jucaria care ii atrage cel mai mult, dar este plina pana la refuz. Ca sa nu stam degeaba ne ducem la leagane sau la trenulet. Gandul le sta insa la trambulina cu plasa de protectie. Cand ne intoarcem sperand sa prindem un loc, constatam ca a intrat o alta serie. Timpul de petrecut in aer liber prin parc a expirat, asa ca ne intoarcem bosumflati acasa.

Ei nu inteleg ca nu pot sta cu ei 3-4 ore sa prinda loc la trambulina fiindca am mancare si curatenie de facut, iar ca sa nu ma creada o mama rea si neintelegatoare, am discutat cu partenerul meu de viata sa cumparam trambulina pe care sa o instalam in gradina ca ei sa fie fericiti.

Dorim una cu plasa de protectie si loc suficient ca ei sa poata sari in voie si sa nu mai simta frustrarea din parc.

Dwyn.ro ne ajuta sa rezolvam rapid problema fiindca are produsul in stoc si il livreaza prompt la adresa indicata in formularul de comanda, mai mult de-atat pretul a intrat la apa spre bucuria copiilor nostri.

Trambulina cu plasa de protectie 396cm se afla in prezent la reducere in acest magazin pirtenos, iar discountul de 400 de lei poate fi utilizat la cumpararea unei piscine ca distractia pe timpul vacantei de vara sa fie maxima.

Greutatea maxima suportata de acesta trambulina este de 150 de kilograme, asa ca poate fi cumparat pentru copii, dar folosita si de catre adulti, daca este bine montata.

Cu mai putin de 1500 de lei se poate face un copil nemaipomenit de fericit.

Investitiile in produse ce asigura confortul in locuinte sunt cele mai rentabile si cele care provoaca la miscare in aer liber cele mai sanatoase.

Nu stati pe ganduri fiindca in prezent cererea la trambuline, piscine si aparate de aer conditionat a crescut considerabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.