De unde poti cumpara consumabile medicale ieftine?

 

 

Cabinetele medicale, spitalele, cabinetele veterinare si orice alt tip de institutie care are ca scop tratarea si ingrijirea oamenilor sau a animalelor trebuie sa aiba un stoc foarte consistent in ceea ce priveste consumabile medicale.

Unul din cei mai seriosi furnizori de consumabile medicale ieftine – ( masti de unica folosinta, seringi, manusi, freze stomatologice), echipamente pentru laborator – (lame si lamele pentru microscop, vacutainere), dar si consumabile medicale pentru clinicile veterinare este chiar Esteto.

Esteto va pune la dispozitie o gama variata de consumabile la preturi foarte bune. Calitatea produselor oferite de acestia sunt de calitate, chiar daca pretul lor este unul foarte bun. Comanda se realizeaza foarte usor de pe site-ul acestora si procesarea ei se desfasoara fara probleme si intr-un timp foarte scurt.

Cum achiti?

Modalitatile de plata sunt urmatoare:

  • Fie achiti cash atunci cand primesti coletele
  • Fie achiti prin OP
  • Sau prin card direct la ei pe site

Esteto va pune la dispozitie toate modalitatile de plata ca fiecare client sa fie multumit si sa poata plati in cel mai simplu sim ai usor mod pentru el.

Cat dureaza ca produsele sa ajunga la tine?

Dupa ce ai plasat comanda la ei pe site vei primi un e-mail pe adresa cu care te-ai inregistrat. Si mai apoi vei fi contactat si telefonic, atunci ti se va comunica si timpul de livrare.

Cum se realizeaza transportul?

Daca ai o comanda mai mare de 200 lei transportul va fi gratuit, daca nu ai o comanda care sa depaseasca aceasta suma trebui sa achiti suma de 15 lei pentru transport. Transportul dureaza aproximativ 2 -3 zile si se realizeaza prin curier rapid. Transportatorul va promi toate actele necesare si chiar si garantiile atunci cand este cazul. Totul se va realiza fara probleme, ca produsele comandate de tine sa ajunga la adresa de livrare in cel mai scurt timp cu putinta.

De ce sunt atat de importante consumabilele medicale?

In primul rand aceste consumabile impedica infestarea pacientilor sau a cadrelor medicale cu diferiti virusi si bacterii. De asemenea ii protejeaza pe acestia si ii feresc de riscul de a fi infestati cu diferite boli. Este absolut obligtoriu ca toti cei care lucreaza in astfel de institutii sa foloseasca manusi de unica folosinta si multe alte echipamente care sa previna infestarea. Si pacientul trebuie sa fie atent atunci cand este supus unui control de rutina sau recolatarea de probe.

In lipsa acestor consumabile cadrele medicale se vor trezi pusi in situatia incare nu isi vor putea desfasura activitatea. De aceea este foarte important ca ele sa existe in stocuri cat mai mari, caci ele se folosesc zilnic si se consuma in functie de cat de multi pacienti are clinica respectiva.

Daca sunteti in cautarea unor consumabile medicale de calitate, pe care sa le achizitionati si la un pret cat mai accesibil atunci este obligatoriu sa consultati si ofertele pe care cei de la Esteto vi le pun la dispozitie. Cu siguranta veti gasi ceea ce aveti nevoie la un pret foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.