Organizarea maşinii cu o tăviţă portbagaj

Reclamele tv și revistele au o mulțime de sfaturi bune despre organizarea casei sau a biroului dvs., dar nu mulţi pun preţ pe automobilul dvs. Un om poate petrece în mașină de la 72 la 120 de minute în fiecare zi, ceea ce face să merite timpul petrecut pentru a avea un vehicul curat, organizat, care vă ajută să reduceți stresul, să vă mențineți familia în siguranță și să economisiți costurile cu combustibilul.

O mașină organizată este o mașină mai sigură

Poate că cel mai bun motiv pentru a vă lua timp pentru a vă organiza mașina este siguranța. Elementele pierdute pot deveni proiectile în timpul frânării dure sau a accidentelor și pot provoca vătămări grave atât pasagerilor din față, cât și celor din spate. Un alt motiv important pentru a rămâne organizat este evitarea conducerii distras, o cauză majoră de accidente și decese. Cu o tăviţă portbagaj Volvo puteţi avea o maşină mai organizată şi răsplata pentru eforturile dvs. va fi o maşină mai sigură, mai organizată, care va face timpul petrecut în mașină mai plăcut.

Primul pas în organizarea mașinii dvs. este de a curăţa torpedoul, spătarul scaunelor şi portbagajul. Veți fi uimiți de ceea ce găsiți. Odată ce aţi terminat, aspiraţi maşina şi spălaţi-o.

Nu uitați să ajungeți sub covorașele auto și să mutați scaunele înainte și înapoi pentru a ajunge la alte obiecte care ar putea fi ascunse dedesubt. După aceea, instalaţi o tăviţă portbagaj pentru a vă păstra maşina curată.

Când animalele de companie sunt de-a lungul călătoriei, împreună cu dvs. în maşină, există șanse mari să vizitați locuri (parcuri, terenuri de vânătoare etc.) unde nu există furtunuri sau facilități pentru a le spăla blana înainte de a vă întoarce la mașină. De aceea, cu o tăviţă portbagaj Volvo puteţi să vă păstraţi maşina curată în astfel de ocazii. O tăviţă portbagaj este fabricată dintr-un material de foartă buna calitate, nu are miros, astfel vă puteţi asigura că animalul dvs este confortabil. Tăviţele de portbagaj au suprafaţa striată şi centrul confecţionat din material anti-alunecare şi împiedică deplasarea bagajelor.

Există cu siguranță o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba de portbagajul dvs. dar cea mai bună soluţie este tăviţa de portbagaj. Dacă vă folosiți mașina așa cum a fost intenționat, adică puneţi lucruri (uneori murdare) în portbagaj, trebuie să îl protejaţi. Instalaţi simplu şi rapid o tăviţă portbagaj, care este flexibilă şi foarte uşor de curăţat. Aceasta urmăreşte perfect forma, conturul şi dimensiunile portbagajului şi se va potrivi perfect maşinii dvs.

Cu marginea de protecţie pe care o are, tăviţa portbagaj Volvo va împiedica scurgerea apei şi a murdăriei, astfel că o să aveţi o maşină curată.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.