Husa cea de toate zielele

 

Nu este nici un secret, ca ecranul unui smartphone este motivul cel mai des intalnit, pentru care aceste telefoane intelegente se defecteaza sau sunt schimbate periodic.

 

Deoarece ecranul este in contact direct cu suprafete rigide, acesta in timp se poate crapa .

Toate motive de ingrijorare, mai ales daca aveti un smarthphone precum Samsung Galaxy S9.

 

Este un gadget foarte performant, dar si el are nevoie de o husa de protectie pentru o durata cat mai lunga in mainile posesorului.

 

Ciudat este, cum ecranul care a consacrat smartphone-ul ca “pocket pc”, reprezinta si decaderea acestuia.

 

Atunci cand touchscreen-ul refuza sa mai preia comenzile utilizatorului, devin aproape inutil, deoarece comenzile pot fi transmise doar prin intermediul contactului cu ecranul.

 

De aceea este recomandat, atunci cand achizitionati un smartphone nou  sa nu omiteti cele mia importante acesori:

 

– o folie de protectie pentru ecran

– o husa de protectie pentru smartphone cu scopul de a proteja display-ul precum si restul telefonului

 

Pentru a va putea bucura mai mult de smatphone-ul vostru, recomand sa cautati o husa de protectie, care sa fie de calitate.

Nu intotdeauna husele ieftine va vor proteja gadgetul. BrandGSM este site-ul, cu cele mai multe si bune produse, pentru telefoane smart dar si pentru alte gadgeturi.

 

Deci daca aveti nevoie de huse Samsung Galaxy S9 , BrandGsm va pune la dispozitie o gama variata din care sa puteti alege.

 

BrandGsm are accesori pentru toate modele de smartphone-uri, iar daca doriti huse Samsung Galaxy S9 recoamnd sa incercati husa Samsung Book Led View. deoarece aceasta afisaza ora prin led-uri instalate pe suprafata husei. Nici nu ve-ti mai avea nevoie, sa deblocati dispozitivul pentru a vizualiza ora exacta.

 

Este o investitie pe care o recomand oricarei persoane, ce decide sa achizitioneze un smartphone nou. Nu numai ca ii veti oferi un alt look, doarece husele pot fi schimbate in functie de ocazie, dar smarphone-ul va fii in siguranta.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.