Cum imi indeplinesc prima dorinta pe 2018?

Bine ati revenit! Astazi vreau sa vorbim despre una dintre dorintele pe care mi le-am pus la inceput de an. Ei bine nu este tocmai o dorinta ci un lucru pe care vreau sa il fac in acest an. Mai exact vreau sa imi achizitionez un nou telefon. M-am saturat sa il folosesc pe cel vechi care se inchide atunci cand iti este lumea mai draga, care nu are niciodata bateria incarcata.

Un telefon este fix ce am nevoie pentru a scapa de griji si pentru a imi usura munca. Asa cum probabil stiti un eefon costa multi bani, iar ar fi insemnat sa raman decat cu cativa bani in buzunar, daca il luam din salariul asta. Tocmai de aceea pentru a imi implini visul am decis sa apelez la credite pana la salariu. In felul acesta voi avea completa suma acum, voi ramane cu bani in buzunar, si ii voi returna la urmatorul salariu.

Pentru ca am vrut sa fac cea mai buna alegere am inceput sa caut online firme care sa imi ofere bani imprumut. Asa ca am aflat ca unele institutii non-bancare sunt o alegere mult mai buna decat bancile. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca toate procedurile de aplicare pentru credit se fac online. Asta inseamna ca nu trebuie sa pierzi timp mergand de la o banca la alta si incercand sa afli cat mai multe informatii despre credite.

Tot online am reusit sa aflu totul despre creditul pe care il voi face. Exista chiar si un calculator online care sa iti arate cati bani vei plati la final. Tot ce mai imi ramane de facut este sa aplic pentru credit, sa astept mesajul lor si apoi sa platesc online. Zic ca voi plati online deoarece creditul imi va intra direct pe card deci nu trebuie sa ma deplasez pentru a plati comanda.

Voi ce parere aveti despre aceste credite pana la salariu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.