Si fata fara sani are dreptul la viata de familie

Din gimnaziu a fost dezamagita. La inceput cand fetelor de varsta ei a inceput sa le creasca merisoare, a pus totul pe seama unei intarzieri. Apoi, cand colegele vorbeau despre numere la sutiene, ea se inrosea fiindca nu avea ce baga in cupe. In zona pieptului era plata rau de tot.
Asa a devenit ea prietena baietilor si a inceput sa traga cu urechea la barfele lor sa vada la ce se holbeaza ei cand se uita pe gaura cheii in vestiarele fetelor cand acestea se schimbau la ora de sport.
-Mama, ce sani! Trebuie neaparat sa o invit in oras pe tipa asta!
Atunci au inceput sa se declanseze frustrarile in mintea ei. “Nu voi avea niciodata intalnire, daca voi ramane cu sanii acestia minusculi! In viziunea lui Arghezi nici floraresele fara sani nu-si atrag clientii:
“ În sînul ei ca mura
Își pironeau căutătura
Domnii zvelți din jurul meseii.
– ,,Cine mai ia florile miresii ?”
Ea era tipul de femeie care mai mult isi doreste o familie, adica un sot si un copil de care sa aiba grija decat o cariera, dar era discriminata pe fata din cauza sanilor. Nu a crezut vreodata ca problema ei se va rezolva, pana in ziua in care diva facultatii a tinut sa le spuna tuturor fetelor ca si-a facut implant silicon la clinica doctorului Renert. Era o tipa cu banii care si-ar fi permis orice. Dar ea? De unde sa gaseasca bani pentru a-si face perechea de sani care sa-i ofere accesul la normalitate?
A intrat pe site-ul clinicii si a privit cu interes pozele facute pacientelor inainte si dupa interventii, a citit evaluarile vedetelor si a inteles ca doctoral Renert este cel care ii va croi viitorul.
Era in anul al doilea de facultate cand s-a inscris in programul: “Lucru in strainatate in timpul vacantelor”.
Banii canstigati pe vasul de croaziera i-au adus o pereche de sani fabulosi de care este mandra si acum.
Acum, cand se pregateste de nunta isi aduce aminte cum a stat la sfat mai mult de 2 ore cu esteticianul fiindca ii era frica de operatie, de substantele din implant, de tot. Se simtea ca o crucificata care trebuie sa treaca prin chinurile mortii pentru a dobandi normalitatea, iar medical a asigurat-o ca:
-nu va avea dureri insuportabile
-implanturile se fac cu substante sanatoase, care nu produc alergii
-interventia se realizeaza cu pricepere si responsabilitate, experienta de 10 ani fiind sustinuta de echipa alcatuita din cei mai priceputi specialisti si de echipamentele ultramoderne aduse din strainatate
-rezultatul va fi fascinant: sanii vor fi simetrici si plini, vor avea o forma rotunda de invidiat si un aspect tineresc perfect.
I-a explicat totul rabdator, argumentat, pe inteles si atunci a realizat ea ca doctorului ii pasa de pacientii sai, tocmai de aceea vedetele care au trecut pe la clinica lui au numai cuvinte de lauda. Imbraca rochia de mireasa pe sanii perfecti, rememoreaza intalnirile pline de romantism cu cel care astazi ii devine sot si in minte ii infloreste recunostinta fata de doctoral Renert. Primul sarut, primul trandafir primit, prima imbratisare de la un iubit au venit dupa implant ca deh, si barbatii in toata firea au supt la sanul matern si nu pot uita asta. Uneori se uita cu jind de bebelusi inca neintarcati la sanii femeilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.