De ce accesorii avem nevoie atunci cand ne cumparam un iphone 8?

Telefoanele sunt cele mai importante gadgeturi, cred ca in acest moment nu mai exista familie care sa nu aiba macar un telefon in casa, fie ca vorbim de unul fix si nu de un mobil. Cu toate acestea tinerii din zilele noastre sunt tot mai atrasi de noile modele de telefoane aparute e piata. Sincer nici nu ar avea cum sa nu fie atrasi cand fiecare telefon aparut vine cu functii si mai spectaculoase. Chiar si eu sunt foarte atrasa de noul iPhone 8, mereu mi-am dorit un astfel de telefon si deja ma inceput sa strang bani pentru a il achizitiona.

Cea mai mare problema a mea, legata de noile telefoane, este rezistenta lor. Cei care ati prins telefoanele acelea cu butoane cred ca stiti despre ce vorbesc. Erau acele telefoane care uneori, chiar daca iti cadeaua de la etaj sau in apa ele tot functionau. Acum telefoanele noi sunt mai sensibile, chiar si purtatul lor in buzunar fara protectie poate duce la distrugerea ecranului. Tocmai de aceea vreau sa va prezint cateva accesorii care ajuta la protejarea si folosirea unui iPhone 8.

  • huse iphone 8 husa-hearts-pentru-iphone-7-4818-2.jpeg

Husele sunt cele mai importante accesorii pentru ca ele ofera protectie telefonului. O data cu trecerea timpului si husele au evoluat, asa cum probabil deja stiti acum exista huse create special pentru modelul de telefon folosit, huse ce se vor potrivi perfect cu el fara a bloca butoanele, camera foto sau difuzorul. Chiar si modelele au evoluat in ultimii ani, trebuie sa recunoastem ca husele din ziua de astazi sunt mult mai fashion de cat cele universale pe care le aveam noi acum cativa ani. Exista zeci de modele de huse iphone 8 din care as putea alege dupa ce imi cumpar acest telefon incat imi este un pic cam greu sa ma opresc doar asupra unui model. Avem huse simple, avem huse colorate, huse interactive, dar si cele mai spectaculoase huse.

  • folii de protectie

Foliile de protectie sunt urmatoarele pe lista, uneori chiar daca avem o husa pentru telefon ecranul tot se poate afla in pericol. O folie de protectie creata special pentru telefonul tau il va putea proteja de mici incidente. Desigur folia de protectie nu isi poate face 100% treaba daca nu ai si o husa pentru telefon

  • baterii externe

Printre dezavantajele e care le au telefoanele noi se numara si scurta durata de utiliare a bateriei, tocmai de aceea din geanta ta nu ar trebui sa lipseasca bateriile externe. Acestea sunt mici, deci nu te vor incomoda, se incarca acasa si mai apoi pot fi folosita in orice loc de pe acest pamant. Este ca si cand ati avea propria voastra priza mobila.

De unde putem cumpara toate aceste accesorii? De pe stifler.ro, acest site ne ofera numeroase accesorii pentru Iphone 8, dar si pentru multe alte modele de telefoane. Site-ul este unul cu experienta in domeniu, care isi reinnoieste foarte des gama de produse si care ne asteapta mereu cu cele mai bune preturi de pe piata. Voi cum va protejati telefoanele? De unde cumparati cele mai frumoase accesorii pentru ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.