La cine mi-am recuperat zambetul?

Zambetul este destul de important desi nu ne dam seama de asta. Prin el noi exprimam iubire, compasiune, fericire sau chiar durere si prin sclipirea lui poate transmite sentimentele noastra celui apropiat. Cu el incep marile iubiri si se incheie orice lupta a omenirii caci el este precum o raza de soare ce patrunde cu inversunare printre norii negri si razbeste orice durere sau patima pe care sufletul nostru o cara, de aceea este foarte important sa ne pastram zambetul intact, alb si stralucitor precum prima ninsoare.

Astfel, odata cu ‘intunericul’ ce s-a asezat plapand pe dintii mei, am decis ca este timpul pentru o schimbare, timpul sa ii dau zambetului meu stralucirea de alta data. Si am inceput sa caut cu indarjire un doctor de zambete, sau mai precis un dentist iscusit care sa ma indrume si sa ma ajute sa imi recapat fericirea. Astfel am descoperit site-ul draristide.ro un site plin de informatii necesare fiecarei persoane care are nevoie de astfel de servicii dar si informatii precum numarul de telefon la care trebuie sa apelati cand sunteti decisi sa va faceti o programare, sau adresa cabinetului, poze cu acesta pentru a fi siguri ca este pe placul dumneavoastra, echipa cu care acesta lucreaza pentru a stii pe mana cui va lasati pretiosul zambet dar si multe alte informatii. Am decis de asemenea ca lucurile de care aveam nevoie erau un implant dentar dar si albirea dintilor pentru a fi ca noua.

dinti sensibili

Dupa aceea am decis sa mai recapitulez inca odata care va fi procedura pe care o voi urma pentru a putea fi din nou fericita si am inceput cu implantul dentar, implant ce se desfasoara in trei pasi importanti si anume : pasul 1 este insertia implantului dentar, acesta constand in operatia propriu-zisa dar si folosire unor piese ( implantul dentar, surub de acoperire, surub de vindecare si bontul protetic); pasul 2 are loc la 3-6 luni de la insertie si consta in dechiderea implantului dentar dar si montarea suruburilor de vindecare sau a gingivaformelor; pasul 3 are loc la 1-2 saptamani de la montarea suruburilor de vindecare si presupune realizarea coroanelor protetice, tipul acestora fiind ales in functie de dorinta fiecaruia. Dupa ce cei trei pasi vor fi dusi la bun sfarsit, iar zambetul tau va fi dinnou intreg tot ce mai trebuie facut este sa ii redai stralucirea de alta data iar asta se poate indeplini printr-o albire dentara. Si in acest caz puteti descoperii destule informatii interesante in legatura cu albirea dintilor si anume puteti afla ce este o albire dentara, in ce consta aceasta, care sunt consecintele acesteia, modalitatile prin care va puteti face zambetul mai stralucitor, precautii precum si cum va poate afecta aceasta dar si cand este recomandata o astfel de albire.

Nu am stat mult pe ganduri, deoarece eram nerabdatoare sa pot zambi dinnou, si am facut o programare cat mai rapid posibil. In cateva luni dintii mei erau ca noi iar zambetul meu putea raspandi iarasi fericirea din suflet si eu ma puteam bucura de alimentele pe care le doream.

Astfel daca si zambetul vostru a devenit intunecat si va produce suferinta este timpul pentru o schimbare, deci puteti vizita draristide.ro si in cateva luni zambetul dumneavoastra va fi ca nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.