Cine ne ajuta sa aducem la viata diverse proiecte case din lemn?

Bine ați revenit pe blogul meu! Astăzi vreau să discutăm despre un subiect foarte interesant, mai exact este vorba despre o firmă care ne poate ajuta să ne construim propria noastră căsuță din lemn. Eu încă de mică am visat la munte, la căsuțele acelea din lemn care te întâmpină când mergi în vacanță în Brașov, la mirosul de lemn, de natură. La bătrânețe mi-am propus să îmi cumpăr o astfel de casă, dar acum am aflat că pot apela la o firmă care să îmi construiască una. Tot ce trebuie să fac este să caut mai multe proiecte case din lemn sau chiar să îmi construiesc propriul meu proiect.

Casă mare sau mică?

Eu aș opta pentru o căsuță mai micuță, în primul rând pentru că nu vreau ca la bătrânețe să îmi pierd timpul făcând curățenie în o mie de camere, iar în al doilea rând pentru că timpul de execuție este mai mic. În plus mereu am fost o amatoare a caselor mici, mi s-au părut mai atrăgătoare, mai spectaculoase. Nu vreau decât o bucătărie, baie, un dormitor, o cameră pentru oaspeți și un living. Pentru mine o astfel de casă este fix ce îmi doresc.

Dacă voi vă doriți o casă mai mare, nu vă faceți griji și acest lucru este posibil. Tot ce aveți nevoie este să aveți un plan în minte, o idee de la care să porniți. Mai apoi cu ajutorul specialiștilor toate planurile voastre vor deveni realitate. Chiar dacă nu aveți idei întrebații pe cei de la firmă, ei vă vor pune la dispoziție un portofoliu cu case din lemn și voi veți putea alege una din ele sau din contră să faceți una și mai frumoasă.

De ce din lemn?

Pentru că lemnul mă aduce mai aproape de natură, de pădure, pentru că este unul din materialele care să găsesc cel mai ușor la noi în țară. În plus casele din lemn sunt mult mai rezistente în cazul unui seism. O casă din lemn aduce beneficii și din punctul de vedere al energiei consumate.

Știu că mulți vă gândiți că dacă este din lemn poate lua foc mai repede, ei bine acest lucru nu este tocmai real pentru că există substanțe cu care se poate trata lemnul pentru a nu mai lua foc. Doar gândiți-vă cum v-ați simți într-o astfel de casă în timpul iernii, să simțiți la picioare căldura lemnului și să vă bucurați la șemineu de o ciocolată caldă și o carte bună.

Cine ne ajută cu aceste proiecte case din lemn?

Cei de la litarh.ro sunt cei care ne ajută în acest caz. De foarte mulți ani ei aduc la viață zeci de proiecte case din lemn. Doar uitându-vă puțin pe site-ul lor și deja puteți vedea ce minunății au ieșit din mâinile lor. Pe mine m-au convins, mai ales că mă lasă pe mine să personalizez proiectul așa cum îmi doresc. Sunt sigură că ei vor fi cei care mă vor ajuta să îmi duc la îndeplinire visul și să am propria mea casă din lemn.

Dacă și voi vă doriți asta nu mai stați pe gânduri ci contactați-i chiar acum. Sunteți la doar câțiva pași de câștigarea casei mult visate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.