Cum isi alege o manichiurista profesionala freza pentru unghii

 

Daca esti o manichiurista la inceput de drum, cu siguranta, vrei sa ai la indemana cele mai bune produse si ustensile precum o freza profesionala pentru unghii, atat pentru a multumi clientele tale, cat si pentru a efectua munca rapid si calitativ si cu mai putin efort din partea ta.

Cu siguranta stii cat de importante sunt materialele cu care lucrezi si ca acestea fie te ajuta in munca ta, fie o fac mai dificila.

Cert este faptul ca calitatea ustensilelor cu care lucrezi influenteaza rezultatul final: manichiura sau pedichiura, si, intr-un final, determina si numarul de clienti care raman fideri si care mai fac alte recomandari altor persoane.

Cum sa iti alegi corect materialele cu care lucrezi, astfel incat sa faci cea mai buna investitie? Le vom lua pe rand, si vom incepe cu sfaturi despre cum poti alege o freza calitativa si unde gasesti cele mai bune preturi.

Freza multifunctionala – indispensabila pentru o manichiurista

Freza este, intr-adevar, un instrument multifunctional, datorita, in special, numarului de capete de freza care pot fi modificate in functie de manichiura la care se lucreaza.

Freza te ajuta foarte bine la indepartarea cuticulei, la curatarea completa a unghiei si pregatirea pentru aplicarea gelului sau a ojei semipermanente. Freza te ajuta atat la pregatirea unghiei pentru aplicarea gelului, cat si la modelarea unghiei, datorita capetelor numeroase de freza.

Atunci cand iti alegi o freza este important sa atragi mare atentie la aceste detalii, la capete, deoarece vei avea mai mult de lucru cu ele si le vei schimba de mai multe ori cu locul, de aceea este important ca numarul lor minim in set sa fie trei-cinci si sa fie calitative.

 

Cum imi aleg o freza? Atentie la promotii si reduceri!

Daca vrei sa iti cumperi o freza atunci, cu siguranta, te intereseaza sa faci o alegere potrivita, dar si sa platesti un pret corect pentru ea. Acum ai posibilitatea sa beneficiezi de reducerile si promotiile de pe kitunghii.ro, unde sunt reduceri de pana la 50% la freze de tip profesional si semiprofesional, care sunt dotate cu numeroase modele de capete de freza si care te vor ajuta mult in lucrul tau de manichiurista.

Este foarte important sa cunosti si cateva reguli de baza in pastrarea capetelor de freza. In primul rand, nu este indicat sa folosesti capetele de freza pentru a pila obiecte dure, deoarece acest lucru va deteriora foarte curand freza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.