Ceaiurile detoxifiante, sanatate intr-o singura ceasca

 

Din cele mai vechi timpuri ceaiurile s-au dovedit aliatii perfecti pentru sanatatea a mii, chiar milioane de oameni. Au ajutat la imbunatatirea proceselor metabolice ale corpului, dar in acelasi timp au avut si rol preventiv, stopand de cele mai multe ori dezvoltarea unor afectiuni.

In prezent, ceaiurile sunt baute mai mult pentru gustul lor special, dar si pentru efectele detoxifiante. S-a demonstrat de-a lungul timpului ca un ceai de calitate superioara poseda o serie de beneficii pentru intregul organism. Ajuta la stimularea metabolismului, toxinele sunt cu rapiditate eliminate din sange si ficat (detoxifiere).

Ca un plus, ceaiul combinat cu un stil de viata sanatos ajuta in procesul de slabire. E bine cunoscut si faptul ca ceaiul verde sau negru contine o multitudine de antioxidanti care lupta impotriva imbatranirii premature. O ceasca pe zi aduce beneficii considerabile pentru prevenirea ridurilor, care sunt neiertatoare cu fata. Daca va confruntati cu retentia de apa, un asemenea produs va contribui direct la eliminarea apei in exces.

Toate acestea sunt posibile numai si numai daca consumati mancare sanatoasa. E de preferat sa fie gatita in casa. De asemenea, e indicat sa duceti si un stil de viata activ pentru ca rezultatele sa apara.

Daca deja faceti toate acestea, nu va mai lipseste decat un ceai sanatos. Site-ul livadacuceai.ro ofera unele dintre cele mai de calitate sortimente de ceai de detoxifiere din care puteti alege.

  1. Ceai negru Oolong Daily Formosa

Acest ceai este bogat in antioxidanti. Contine multe vitamine si minerale, precum calciu, mangan, seleniu, potasiu, precum si vitaminele A, B, C, E si K. Pe langa toate acestea contine si acid folic, esential pentru femei.

Efectele sale antioxidante au un rol important in procesul de slabire. Previne cancerul, inclusiv cel ovarian.

  1. Ceai verde Oolong Kwai Flower

Acest tip de ceai verde creste rezistenta musculara. Poate inlocui cu usurinta cafeaua, in asa fel incat nici nu veti simti diferenta. Dimpotriva, chiar e posibil sa va simtiti mai plini de viata ca oricand.

Intareste sistemul imunitar, in asa fel incat nu veti mai raci la fel de repede ca inainte de a consuma ceaiul Oolong.

  1. Ceai verde Oolong Secretele Indiei (body modeling)

E benefic pentru mentinerea igienei si sanatatii orale. De asemenea, combate cu succes efectele daunatoare ale radiatiilor ultraviolete.

Modeleaza felul in care arata intregul corp. Nu numai ca va veti bucura de o silueta mai armonioasa, dar in acelasi timp pielea dumneavoastra se va simti mai ferma si va capata un aspect mai placut.

  1. Ceai verde Oolong Xue Cha

Pe langa numeroasele beneficii pentru corp, poseda in acelasi timp si unul esential pentru minte. Utilizat cu regularitate, este benefic in imbunatatirea sanatatii mintal. Elimina usor usor stresul cotidian, iar starea de bine nu intarzie sa apara.

Beneficiile lui pentru corp sunt cele legate de procesele de antioxidare, detoxifiere, dar si de mentinere a unei greutati optime sau chiar slabire. Depinde de cantitatea in care este baut.

 

Nu va refuzati ocazia de a va asigura acum in prag de iarna o mica cura de detoxifiere. Va va permite sa incepeti noul sezon cu un tonus mai bun si mai multa incredere in fortele proprii. De sarbatori veti arata exceptional cu ajutorul ceaiurilor vandute de livadacuceai.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.