O petrecere de succes pentru copilul prietenei mele

Exista o zicala si anume ca prietenul la nevoie se cunoaste. Ei bine eu am fost genul de persoana care respecta aceasta zicala iar de curand prietena mea, fiind foarte ocupata cu serviciul, m-a rugat sa caut un animator copii pentru petrecerea fiului ei. Bineinteles ca mi-a fost destul de greu sa accept deoarece eu nu aveam nici macar o relatie deci nici-o cunostinta in materie de petreceri pentru copii, insa imi era si mai greu sa o refuz pe prietena mea de o viata. Astfel am inceput cautarile iar site-urile erau pentru mine ca o comoara pierduta pe care eu trebuia sa o gasesc si sa o studiez. Dupa cateva zile de cautari insa am reusit sa gasesc site-ul Ursulla.com, un site care prin aspectul sa magic a reusit sa ma atraga pana si pe mine. Astfel am accesat categoria de magician petreceri copii si am inceput sa analizez variantele ce imi erau puse la dispozitie.

Site-ul imi punea deci, la dispozitie, pe magicianul Johnny ce presta numere de magie, interactiona cu invitatii, facea spectacole de comedie si drama, iar pe langa asta ne puteam bucura si de un tun de cofetti, o masina de baloane de sapun, o sesiune foto video si multe alte lucruri interactive si interesante in functie de gustul fiecaruia.

Animatori Ursulla

De asemenea numarul de magie cuprinde numerel de iluzionism, disparitii, aparitii, levitare, trucuri din joben, trucuri cu panglici si multe altele iar micutul tau are sansa de a se imbraca precum un magician profesionist.

Pe langa acestea am descoperit ca ne putem bucura si de un transport gratuit deoarece locatia unde se tinea ziua de nastere era in Bucuresti dar se pot bucura de aceasta reducere chiar si cei ce au domiciliul la nu mai departe de 10 km distanta de Bucuresti.

Dupa ce am vazut si preturile care erau la fel de magice precum spectacolul am fost sigura ca este ceea ce prietena mea cauta, astfel ca am luat legatura cu organizatorii si am inceput sa facem pregatirile pentru o zi de neuitat. De asemenea i-am aratat oferta si prietenei mele pentru a fi sigura ca este de acord cu fiecare pas facut la petrecerea fiului sau.

Timpul a trecut rapid, iar cand asteptarea a luat sfarsit pot spune ca eram mai entuziasmata decat cel mic deoarece era un mod de a-mi demonstra ca voi fi o mama decenta. Intradevar asa a fost, alegerea a fost cea mai buna de pana atunci, cei mici s-au distrat si au patruns intr-o lume magica si noua pentru ei, parintii de asemenea au fost foarte multumiti iar petrecerea a fost una reusita si toate astea pentru ca Ursulla.com exista si este gata in orice moment sa aduca o farama de magie in viata fiecaruia, indiferent de varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.