Ceas barbatesc TISSOT T-Sport PRC 200 T17.1.586.52

 

Cunoscutul brand de ceasuri elvetiene Tissot va ofera ceasuri Black Friday de calitate, brandul fiind cunoscut drept producatorul de ceasuri ce a produs pe banda rulanta ceasuri ce au setat trendul in industria ceasurilor.

Tissot va ofera ceasuri dama  care in momentul de fata sunt vandute in aproximativ 140 de tari. Succesul din spatele brandului este constituit datorita sutelor de functii pe care modele de ceasuri TISSOT le au incorporate.

Cunoscutul brand de ceasuri Tissot este cronometrorul oficial in Campionatul mondial de hochei pe gheata, liga profesionista americana de baschet NBA si nu in ultimul rand seria Campionatului mondial de motociclism MotoGP.

De curand, inginerii si ceasornicarii cunoscutului brand de ceasuri elvetiene au scos pe piata noul ceas TISSOT T-Sport PRC.

Acest ceas barbatesc face  parte din categoria ceasurilor Casual & Sport, este un ceas pe care l-ai putea purta atat la serviciu cat si in oras cu prilejul a diferite contexte sociale. Acest ceas Casual & Sport, ceasul barbatesc  TISSOT T-Sport PRC are un design simplist care iti pune cu siguranta tinuta aleasa cu stil in evidenta.

Bratara ceasului de mana TISSOT T-Sport PRC este de culoare argintie, cadranul ceasului este negru iar materialul este compus din otel inoxidabil de calitate superioara, iar finisarea este mata.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, beneficiaza de un Display Analog, ceasul nu este rezistent la apa, are baterie incorporata, greutatea este de 149g, iar odata cu actizitionarea acestui produs primesti garantie care dureaza doi ani.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas TISSOT din categoria ceasuri barbati, o alegere din categoria ceasurilor Casual & Sport care iti va permite folosirea ceasului la inot de suprafata si chiar sub apa.

De asemenea, ceasul TISSOT T-Sport PRC functioneaza in conditii intunecoase, aceasta deoarece ceasul este dotat cu indecsi si indicatori luminiscenti cu Superluminova.

 

https://ceasmania.ro/ceasuri-barbatesti/tissot/ceas-barbatesc-tissot-t-sport-prc-200-t17158652.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.