Rochii versatile ieftine pentru femei originale

O femeie originala nu sta toata seara la nunta cu aceeasi rochie, ci se schimba de mai multe ori sa nu plictiseasca si sa nu se plictiseasca. Imi aduc aminte de un Revelion cat de mult am admirat o cantareata de muzica usoara care a schimbat cinci rochii in timp ce a interpretat o melodie. Multa vreme s-a vorbit despre ea si ca femeie, mi-as fi dorit sa pot face acelasi lucru. Probabil ca pentru ea s-au interrupt filmarile si erau reluate dupa ce se schimba, iar coafura si machiajul erau refacute.
Acum la acesta strategie poate recurge si persoanele obisnuite, nu numai celebritatile si schimbarile iau mai putin de 15 minute, fara sa scoti rochia de pe tine, trebuie doar sa fie prinsa altfel.
Cu rochia versatila o femeie originala va fi multumita sa dispara 15 minute la baie si sa o prinda diferit, iar cei din jur sa spuna:
-Ai venit cu 15 rochii de aceeasi culoare, draga, in seara asta?
Doar cu rochii versatile ieftine se poate face asta. Sa nu credeti ca aceste piese de imbracaminte feminine, schimbatoare costa mult. Cele mai ieftine costa 110 lei si sunt facute din cele mai fine materiale: lycra, voal, satin sau dantela. Chiar si doua femei orgolioase care poarta acelasi model de rochie versatile sunt salvate: le poarta si accesorizeaza diferit si par altele, mereu altele. Rochia versatile nu este gandita numai pentru femei foarte tinere si numai pentru domnisoare de onoare, ci femei de varste si conformatii diferite se pot bucura de virtutiile ei.
In magazinul Rochii-Perfecte.com m-am bucurat sa gasesc si doua rochii de inspiratie etno care se pot imbraca diferit, iar accesorizate variat par altele. Sunt rochii din voal negru sau roz prafuit, cu aplicatii florale la mijloc si la poale. Fiind scurte si in clos, acestea pot fi purtate cu mandrie similara si la ocazii, dar si pe strada, efectul fiind magic.
Rochia perfecta are capacitatea inepuizabila de a parea mereu noua, de a nu pictisi nici purtatoarea, nici pe admiratorii acesteia. Este ca si cum o femeie detesta sa fie mereu aceeasi si se reinventeaza la nesfarsit: schimba coafura, machiajul, se ingrasa, slabeste, schimba locul de munca.
Consider ca ar fi placut ca acest tip de rochie sa existe si pentru fetite fiindca si lor le place sa fie cochete si ar exersa rolul de fotomodele.
Din pacate, rochiile versatile nu sunt popularizate pe cat merita. Multe femei nici nu au auzit de ele sau nu stiu ce inseamna rochia versatila sau rochia Infinity. Am putea regandi acesta piesa schimbatoare si eleganta si pentru banchet si pentru modelele din materiale mai grosute purtate pe strada sau la serviciu in sezonul toamna-iarna, dar mai ales pentru mirese.
In magazinul virtual de rochii perfecte, amintit mai sus gasim cu siguranta piese de rezistenta care ne pun in valoare si ne sporesc farmecul personal, fara sa ne goleasca buzunarele.
Astept cu nerabdare clipa in care voi gasi iar o piesa de colectie care sa ma surprinda la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.