Ce trebuie sa stiti cand cumparati apartamente noi

Daca si cand iti cumperi o rochie, o pereche de blugi sau un telefon, te gandesti bine inainte, cu atat mai mult cand decizi sa cumperi apartamente noi sisesti.
Daca o piesa de imbracaminte se poate inlocui cu alta, cand constati ca ai ales-o gresit sau poti renunta la ea, cu apartamentul lucrurile nu stau la fel.

Un apartament il cumperi pentru toata viata, de aceea cand il alegi fii atent la urmatoarele aspecte:
-chiar daca este situat intr-o zone indepartata de centrul orasului, sa ajungi rapid in orice punct al orasului doresti sau ai nevoie. Asta inseamna ca trebuie sa te uiti bine in zona sa ai la 5-10 minute distanta statie de metrou si de autobuz.
-sa fie facute de constructori profesionisti si sa ai garantia ca este o constructie eidificata cu simtul raspunderii, din cele mai bune material. Asa vei fi sigur ca nu-ti va ploua pe balcon, nu se prabuseste tavanul si vantul nu zboara acooperisul.
-sa arate decent. Am vazut blocuri noi care arata urat, libertatea in arhitectura fiind utilizata eronat in cazul lor.
-sa cumperi direct de la producator, fara intermediari sau alte capcane, cu acte notariale, sa nu te trezesti dat afara din casa.
-sa existe neaparat un parc aproape, unde sa poti scoate copilul si unde acesta sa se joace linistit si protejat de masini. Daca ai aproape padurea si lacul este si mai bine.
-sa fie departe de groapa de gunoi, de cimitire sau stadioane, astfel incat sa fii ferit de mirosuri dubioase, de zgomot infernal, de situatii si imagini dramatice.
-izolatia sa fie bine facuta sa nu se inregistreze pierderi la caldura, iar facturile sa nu aiba valori astronomice.
-blocurile sa nu fie foarte inalte, fiindca lifturile se mai si defecteaza sau se ia curentul, iar tu nu vei fi tanar toata viata sa urci pana la etajul 7 sau 9 pe scari. La fel de greu este cand duci mobila asa de sus, renovezi, renunti la aparatura sau mobila veche.

Din dorinta de a avea casa lor, multi tineri nu mai analizeaza cu atentie detaliile, ci achizitioneaza ori un apartament vechi, a carui renovare valoreaza destul de mult si intarzie mutarea, ori un apartament nou de calitate indoielnica, intr-o zona dubioasa sau cu incurcaturi legate de taxe de mostenire, vanzari succesive…

Dupa cum spuneam la inceputul materialului trebuie atentie maxima la alegerea apartamentului pentru ca nu este o alegere de o zi sau doua, ci pentru toata viata. Daca ati ales eronat sa nu va ganditi ca veti pacali usor un cumparator sa va mutati intr-o zona mai buna.
Mai bine dati mai multi bani si va simtiti excelent in noul apartament, decat o suma mai mica in care este inclusa si amenintarea!

Ansamblul de blocuri din zona rezidentiala Sisesti se recomanda prin amplasament, seriozitatea constructorilor, calitatea apartamentelor, accesul la orice zona a orasului si atmosfera feerica intretinuta de padure si de lac.
Sper ca am reusit sa va fiu de folos si ca vom fi vecini de apartamente in Sisesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.