Probleme cu masina de spalat …

Pot spune ca in ultimii 3 ani am achizitionat doua masini de spalat iar de curand m-a lasat balta si ultima. Satula sa tot cumpar masini de spalat noi m-am decis ca de aceasta data sa iau attitudine si sa vad care este problema cu ele, din moment ce deveneau disfunctionale prematur. Astfel am deschis latopul hotarata sa fac o schimbare si sa gasesc o firma serioasa care sa ma ajute. Am cautat diferite site-uri de service whirpool si service indesit insa majoritatea avea fie preturi exagerate, fie nu imi ofereau incredere deplina, insa dupa lungi cautari si diferite moduri de cautare am descoperit masterservice.ro un site ce se ocupa cu repararea masinilor de spalat.

Astfel am inceput sa intorc site-ul pe o parte si pe cealalta pentru a descoperi ce servicii ofera si de ce beneficii ma pot bucura in urma acestei colaborari.

In acest fel am descoperit ca firma actioneaza pe toata suprafata Bucurestiului dar si in Ilfov, avand in spate 13 ani de activitate in care au reparat orice defectiune si au operat pe toate tipurile de masini de spalat, astfel pot avea increderea ca defectiunea va fi gasita iar reparatia va fi una de calitate. De asemenea, dupa ce se face verificare voi fi instiintata cu detalii complete privind defectiunile masinii de spalat si cu modul in care evolueaza reparitia acestuia lucru care imi dezvaluie profesionalitatea dar si seriozitatea acestui site.

De asemenea pot avea parte de o interventie urgenta deoarece acestia actioneaza rapid si pot fi intr-un interval de la 30 de minute la 3 ore in apartamentul dumneavoastra. Pe langa asta firma iti ofera gratuit interventia, dar si deplasarea la fata locului, diagnosticarea masinii de spalat si transportul la sediu si inapoi.

Dupa ce am aflat toate astea am fost sigura ca este firma pe care o cautam de atata timp astfel ca am luat legatura cu ei si am stabilit o data de incepere a procedurilor. In maxim o saptamana masinile mele de spalat erau ca noi, iar deoarece am aflat detaliat ce le provoca defectul am putut sa fac o schimbare minima astfel incat sa le pot pastra in siguranta. Am fost foarte uimita dar si multumita de profesionalitatea si seriozitatea celor de la masterservice.ro deoarece m-au tinut la curent inferent de probleme iar la sfarsitul acestei experiente nu a fost nevoie sa imi fac griji din cauza bugetului. Acum am nu una ci doua masini de spalat functionale ce ma ajuta sa ma intorc la viata de gospodina si toate acestea datorita masterservice ce mi-a oferit servicii de service whirlpool si service indesit pe care nu o sa le regret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.