Becuri LED pentru casa ta

Cu totii am avut cel putin un moment in viata cand resursele financiare nu erau intocmai cele dorite, iar facturile si necesitatile depaseau cu mult veniturile. De asta oamenii sunt invatati sa se adapteze, iar stiinta ne ofera diverse metode de a economisi indiferent de gama de produse unde se consuma mai mult. M-am aflat si eu in aceasta situatie iar atunci cand imi era lumea mai draga sau planuiam o iesire nebuna cu prietenii, factura la electricitate imi distrugea toate visele. La un moment dat ziua facturarii era mai ceva decat un film de groaza, astfel ca mi-am luat inima in piept si am decis ca e momentul pentru o schimbare. Am inceput sa caut alternative si moduri de economisire si am descoperit ca cea mai buna solutie ar fi niste becuri cu LED.

Bineinteles ca exista, probabil, variante mult mai bune insa cea mai rapida si mai ieftina ar fi asta iar acum o sa va explic care sunt principalele caracteristici ale becurilor cu LED. In primul rand poti alege LED in functie de camera in care doresti sa le folosesti deoarece exista modele pentru sufragerie, dormitor, bucatarie, baie si hol, astfel incat sa alegi modelul potrivit tie si nevoilor tale. Apoi poti alege forma si tipul becului in functie de gustul tau. Pot spune ca diferentele dintre niste becuri LED si unele normale sunt destul de importante si aduc beneficii necesare oricui.

In primul rand un bec LED consuma cu 90% mai putin curent decat un bec normal lucru ce te va ajuta sa economisesti ceva banuti plus ca sunt mult mai Eco decat un bec normal. De asemenea au o durata de viata mult mai mare decat becurile clasice. Alte caracteristici ar fi faptul ca nu contin mercur, nu se supraincalzesc si nu palpaie iar insectele nu sunt atrase de lumina acestor becuri.

Astfel dupa putina documentare m-am decis sa incerc aceste becuri iar in scurt timp toata casa era luminata de ele. Pot spune ca factura de curent nu mai parea un cosmar si am putut in sfarsit sa ma bucur de viata de student.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.