Reconditionarea masinii dupa vacanta

Copiii iti umplu viata cu zambetele si dragostea lor, dar iti devasteaza si masina, mai ales daca parcurgeti sute de kilometrii cu ea fara opriri, in vacanta. Ei sunt cei care isi fac provizii de nisip (poate fi si ud) in haine si incaltaminte, apoi se urca pe bancheta din spate si iti umplu masina de tot de vrei: noroi, praf furnici pe care le iau din iarba, crengi minuscule sau spini. Nepotul meu obisnuia sa faca o colectie de pietre si de bete pe care le lua cu el in masina fiindca erai noi prieteni si sa nu planga ca-i lasa singuri in portbagaj.
Si asta nu-i tot! Daca au mancat ciocolata si li s-au topit pe manute (o simt lipicioasa si ii incomodeaza) va va pandi sa nu fiti atenti si se vor sterge pe tapiteria din material textile sau piele. Tot acolo va fi depus si sucul si zeama de la pepene, orice.
Acestea sunt cateva motive pentru a cauta servicii de detailing auto la intoarcerea din vacanta. Mizeria care a patruns in profunzimea tesaturii trebuie scoasa, covoarele aspirate, podeaua curatata perfect. Numai pufuletii, biscuitii si bruschete faramate au facut atata mizerii si s-au infiltrate peste tot, incat nu poate fi inlaturata fara aparatura profesionala si bine ar fi sa recurgeti la curatarea cu aburi cand este posibil pentru a scuti copiii de contactul cu suprafete curatate cu detergent saul alte substante chimice.
Ajutorul oferit de spalatoria obisnuita din oras reprezinta curatenia de mantuiala ca masina sa mai poata fi utilizata, dar daca vreti ca autoturismul sa arate ca nou si sa inlaturati urmele interactinunilor copii-masina, adresati-va celei mai serioase firme de curatat tapiterii.
Daca pielea de culoare deschisa din masina dumneavoastra scumpa a fost patata cu rosii, ciocolata,suc, nu trebuie sa va suparati si sa o considerati compromisa! Firma Curatat-tapiserii ofera cele mai bune servicii rapid si la cele mai mici preturi. Experienta, aparatura de ultima generatie si procedurile actioneaza impreuna cu succes pentru inlaturarea tuturor petelor. Se lucreaza in echipa, cu responsabilitate si tehnologie de ultima ora, de aceea masina va fi predata in aceeasi stare ca atunci cand ati ridicat-o din fabrica.
Tot atunci clientul este invitat sa faca receptia lucrarii si poate inspecta cele mai ascunse locuri pentru a vedea cat de temeinic a fost curatata masina. Filtrele aspiratoarele KARCHER sunt printre cele mai recunoscute și apreciate produse la nivel internațional si nu lasa un firisor de praf neaspirat.
Dar nu numai dupa concediu masina voastra merita sa fie rasfatata in acest mod, ci daca doriti sa o vindeti, acest sistem de reconditionare va da kilometrajul inapoi sau il va bloca. Si cand suntem invitati la nunta vreunui cunoscut sau ne revine cinstea de a duce mireasa la biserica sau la local se cade sa ii asiguram tinuta impecabila si sa curatam tapiteriile in profunzime ca si podelele.
Cei indragostiti de curatenie nu vor considera niciodata ca achita un pret prea mare pentru un mediu perfect curat, din care microbii au fost pusi pe fuga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.