Cadouri pentru 4 tipuri de colegi de la birou

Pentru că mama mea a lucrat mulți ani ca și secretară am avut ocazia de a întâlni mai multe tipuri de persoane care lucrează la birou. Tocmai de aceea am învățat rapid cam ce cadouri pot fi oferite colegilor de la birou atunci când le este ziua. Trebuie să recunosc că în zilele noastre este mai ușor să găsești un cadou pentru colegii de la birou, mai ales că ai ocazia de a căuta cadouri direct online. Eu vă recomand site-ul 3gifts.ro pentru că aici am găsit cea mai largă gamă de cadouri interesante. Sinceră să fiu eu prefer să cumpăr cadouri care să și folosească persoanei care le va primi, pentru ca astfel să își amintească de mine.

1.Cadou pentru șeful/șefa

Set cadou pix, breloc si suport pix

De cele mai multe ori șeful este cel care are de semnat actele cele mai importante, cel care se vede cu clienții și acționarii importanți. Tocmai de aceea el trebuie să dețină un pix care să atragă atenția și care să arate că este interesat de afacerea sa. Pe site-ul mai sus menționat am găsit tocmai un astfel de pix și în plus el sosește alături de un breloc, și un suport pentru pix. Totul la acest produs mi-a plăcut și m-a convins că merită achiziționat.

2. Cadou pentru pofticiosul biroului

Nu cred că există vreun birou în țara asta care să nu aibă cel puțin un pofticios în el. Știți și voi acea persoană care poftește mereu la ceva, mai ales în special la ceva dulce. Pentru el eu aș achiziționa o fântână de ciocolată, în acest fel ori de câte ori are poftă de ceva dulce poate merge la ea și să deguste un pic. În acest fel se economisește timp prețios, iar acea persoană își satisface pofta. Desigur această fântână este perfectă și pentru colegii care urmează să se însoare sau care o să aibă un botez. În acest fel vor avea o mini fântână de ciocolată pentru petrecere și astfel vor economisi bănuți.

3. Seif Dictionar

Seif dictionar

 

Acest cadou este perfect pentru colegii care iubesc să aibă o pușculiță de care soțul/soția să nu știe nimic. Acum să fim sinceri de câte ori decide partenerul/partenera să caute bani într-un dicționar? Plus că în zilele noastre orice cuvânt necunoscut se caută pe google și nu în dicționar. Ideea este foarte bună și pentru a ascunde banii de hoți, mai ales că ei nu se vor gândii niciodată că acela este cu adevărat un seif.

4. Cadou pentru persoana care uită cel mai des din bir

Grijile și problemele ne fac de multe ori să uităm lucruri sau să întârziem la ședințe/întâlniri. Tocmai de aceea am un cadou perfect și pentru persoana care uită mereu ce are de făcut sau când sunt ședințele. Este vorba de o cană pe care se poate nota cu creionul. În acest fel în fiecare dimineață persoana respectivă va putea vedea o listă cu ce are de făcut și cu ce întâlniri sunt programate.

Acestea sunt doar câteva din cadourile la care eu m-am gândit, pe site-ul 3gifts.ro sunt însă alte sute de variante. Tocmai de aceea vă invit să îi vizitați și să alegeți cadourile care se potrivesc cel mai bine cu nevoile voastre. Nu uitați să treceți și pe la rubrica de personalizate pentru a cumpăra un cadou cât mai special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.