Cum sa va impresionati familia si prietenii

 

 

Nu conteaza ca aveti 20 sau 40 de ani, impresionarea prietenilor poate parea dificila, dar puteti capta cu usurinta atentia lor cu cunostinte si trucuri usor de facut. Daca simtiti nevoia acuta ca trebuie sa va impresionati familia si prietenii. imbunatatiti-va si familia si prietenii dumneavoastra va vor valida rezultatele pentru cresterea personala si pentru perseverenta avuta.

 

Informati-va. Fie ca cititi carti, participati la conferinte si ateliere de lucru, fie ca studiati niste subiecte specifice, cu cat sunteti mai capabili sa discutati despre mai multe teme, cu atat va veti impresiona mai mult prietenii si rudele dar si colegii de munca. Puteti acumula cunostinte despre fapte aleatorii sau sa va specializati pe subiecte de care sunteti pasionati, cum ar fi sporturile.

 

Castigati experienta. Indiferent daca dobanditi experienta pentru cariera dumneavoastra, castigati experienta in domeniul culinar, ca e doar un hobby sau doar o experienta de viata, cresterea personala este intotdeauna admirabila in randul celor din jur. Informarea lor despre ceea ce ati facut pana acum sau pur si simplu sa le aratati fotografiile sau exemplele lucrurilor care va preocupa este o modalitate foarte buna de a-i impresiona. De exemplu, le-ati putea arata o noua reteta pe care ati invatat-o sau sa spuneti rudelor dumneavoastra despre o avansare pe care tocmai ati primit-o.

 

Fiti in forma. Schimbarea corpului este impresionanta pentru toata lumea, mai ales daca este o schimbare drastica. Stabiliti un obiectiv de a mai pierde in greutate si de a deveni sanatosi. Discutati cu un profesionist din domeniul sanatatii si de fitness pentru a afla cele mai bune actiuni privind modul in care va puteti atinge obiectivele. Gasiti rutine de exercitii si diete care se potrivesc programului si stilului dumneavoastra de viata.

Nu exagerati. Stabiliti obiective realiste. Nu are nici un rost sa va periclitezi sanatatea doar pentru a-i impresiona pe cei din jur. Ar trebui sa incercati sa va formati pentru voi insiva.

 

Invatati o noua limba. Limbile pot fi foarte dificil de a fi invatate, dar nu imposibil. Gasiti un meditator, vizitati un centru de limbi straine, descarcati carti audio, ascultati podcasturi sau descarcati aplicatii de limba pentru a va ajuta. Stabiliti un obiectiv pentru a invata o limba si apoi planificati o calatorie in tara ca recompensa.

 

Invatati sa cantati la un instrument. Nu toata lumea are aptitudini muzicale. Perseverarea prin lectii si posibilitatea de a canta muzica ii va impresiona pe prieteni. Urmarit tutoriale de acasa si incepeti cu un instrument folosit inainte de a investi in orice lectii cu un profesionist.

 

Gasiti un nou hobby. Gasiti ceva de care sunteti pasionat si impartasiti-l cu prietenii. Bucuria poate fi foarte molipsitoare. Prietenii dumneavoastra nu trebuie sa participe, dar vor fi foarte impresionati de cat de multe ati invatat si de noile abilitati pe care le-ati adunat atat de repede. Hobby-urile pot include cusutul, pictura, alergatul, trickuri facute cu trotinete electrice, de exemplu. Multe modele moderne si interesante sunt pe Monkey Board.

Stabiliti obiective. Lasati-i pe cei din jur sa-va cunoasca obiectivele si sa va dea timp. Puteti sa ii informati in functie de evolutia dumneavoastra spre obiectivul ales. Cu cat obiectivul este mai dificil, cu atat mai mult vor fi ei impresionati. Cu toate acestea, nu stabiliti un scop pur si simplu pentru a va impresiona prietenii. Un scop va fi mult mai placut daca este o alegere pur personala pe baza unor lucruri importante pentru dumneavoastra. Puteti stabili obiective cum ar fi scaderea in greutate, renuntarea la fumat, continuarea studiilor sau orice altceva va place sau care va poate ajuta sa deveniti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.