Ce produse cosmetice gasim online?

Deoarece vara a fost mereu anotimpul meu preferat dar si  principalul meu motor de inspiratie ,m-am  decis ca si prima mea afacere sa fie inspirata tot de vara dar si de femei. Astfel dupa multe calcule si decizii m-am decis sa imi deschid un salon de infrumutesare, cu sauna, masaj si spa astfel incat sa fie atractiv atat pentru femei cat si pentru barbati si sa fie un loc ce ofera relaxare, caldura si placere la fel cum face vara. La inceput am cautat un loc perfect iar mai apoi am amenajat fiecare camera cat mai primitor, iar la final totul arata uimitor. Exista insa o singura problema si anume aprovizionarea cu produse cosmetice si materiale iar aici ma simteam stangace deoarece nu stiam exact la cine sa apelez sau de la ce firma ar trebui sa cumpar aceste produse astfel incat sa fie calitative dar sa aiba si un pret acceptabil.

Dupa lungi cautari insa am reusit sa descopar site-ul farmona.ro, un site pot sa spun perfect pentru mine deoarece avea produse diverse, calitative si la preturi exceptionale. Astfel am inceput sa imi fac o lista cu materialele de care aveam nevoie apoi am inceput sa le studiez minutios pe cele de pe site astfel incat sa ma asigur ca voi lucra cu cele mai bune produse. Am ales prima oara sarurile de baie si untul pentru ca erau cele mai variate produse si imi era destul de greu sa ma decid asupra unuia. Insa am decis sa iau cate o bucata din fiecare produs si sa-mi las viitorii clienti sa decida ce produs v-a supravietui pana la final.

Apoi am decis sa aleg cateva tratamente profesionale pentru ingrijirea fetei care sa le faca pana si pe cele mai in varsta cliente sa straluceasca. Astfel am observat ca majoritatea produselor oferite de acest site sunt bio fapt ce m-a facut sa iubesc si mai mult aceste produse. Dupa ce am ales si tratamentele necesare m-am gandit sa dau frau liber dorintei de a vedea mai multe produse si de a descoperii fiecare coltisor al lumii farmona. Am dat astfel peste un fel de rai al femeilor deoarece el oferea aproape tot ce isi poate dori o femeie si anume: produse de ingrijire zilnica ( cuprinzand produse pentru ingrijirea fetei, a corpului, a mainilor si a picioarelor dar si a parului), produse de ingrijire profesionala, dermocosmetice pentru orice parte a corpului, produse pentru protectie solara dar si pachete cadou ( perfecte pentru a-i oferi iubitei sau prietenei tale un moment de rasfat total ).

Astfel, dupa parcurgerea fiecarui produs si admirarea sa, am reusit sa imi aleg produsele necesare pentru a-mi deschide prima afacere si desi eram destul de entuziasmata am observat ca am ales locatia perfecta deoarece transportul in orasul meu era gratuit. Oricum nu ar fi fost o problema plata transportului deoarece produsele meritau dar am luat-o ca pe un bonus iar modul de livrare nu m-a dezamagit. Produsele au ajuns destul de repede iar in scurt timp am reusit sa imi deschid afacerea. Astfel cateva produse cosmetice mi-au influentat afacere pozitiv iar de atunci apelez la acelasi furnizor de incredere fie ca e vorba de o comanda personala sau de fericirea celorlalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.