Am fost salvata de un modulator FM

După ce am reușit să iau carnetul și să îmi cumpăr o mașină am crezut că totul va merge bine, cu toate acestea m-am lovit de o mare problemă. Pe scurt mașina mea avea avea doar radio și nu aveam posibilitatea de a asculta altă muzică decât cu ajutorul telefonului. Pentru mine acest lucru era ciudat și dificil mai ales că bateria telefonului se ducea rapid, iar la radio nu găseam mai nimic interesant. Cu ajutorul unui prieten am aflat că pot adăuga un modulator FM la mașina mea.

De ce am ales să îl ascult? În primul rând pentru că îmi doream să pot asculta în mașină melodii de pe stick, pur și simplu îmi doream să creez eu playlist-ul și mai apoi să schimb melodiile în funcție de dorințe. De asemenea m-a tentat această idee pentru că prietenul meu mi-a arătat că aceste modulatoare FM nu sunt chiar atât de scumpe, deci dacă nu îmi plăcea puteam oricând să renunț la el.

Cu ajutorul internetului am reușit să găsesc și mai multe oferte și produse. În acest fel mi-am dat seama că achiziționarea unui modulator FM era fix ce îmi trebuia. Pur și simplu acum pot asculta ori de câte ori vreau eu muzică. Pentru că îmi doream să aleg eu melodiile am mers pe un modulator mai complex care să îmi permită atât ascultarea de melodii de pe stick cât și de pe un card de date.

Eu am ales de asemenea o ofertă în care era inclus și un suport pentru telefon, am făcut asta pentru că îmi era mai ușor să țin telefonul în acel suport în timpul mersului, mai ales că în acest caz puteam evita mai multe accidente. Eu vă recomand, dacă nu aveți deja un modulator, să vă luați unul. Veți vedea că veți avea doar de câștigat dacă faceți asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.