Maurer Residence: un proiect de succes ce îndeplinește visul a milioane de români

 

Țelul în viață pentru marea majoritate a persoanelor este de a dispune de o locuință proprie, în cadrul căreia să beneficieze de condiții de confort maxim, de posibilitatea de a-și crește și educa frumos copiii și de a îmbătrâni alături de partener. În ultimii ani, proiectele imobiliare au început să devină extrem de populare, deoarece au reprezentat o oportunitate pentru oamenii ce se aflau în căutarea unei locuințe proprii.

Dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare este un astfel de exemplu de succes în domeniul construcțiilor de ansambluri rezidențiale. Având mai bine de zece ani experiența în ceea ce privește dezvoltarea proiectelor imobiliare, portofoliul Maurer Imobiliare cuprinde până în momentul de față următoarele ansambluri rezidențiale de top: Maurer Residence Brașov, Avantgarden3 Sibiu și Brașov.  Acestora li se alătură cu pași repezi următorul proiect imobiliar de succes: Maurer Residence Constanța.

O familie care dorește să cumpere un apartament trebuie să ia în calcul o multitudine de aspecte, printre care se numără: o locație sigură și avantajoasă în raport cu cerințele proprii, necesarul de spațiu, calitatea materialelor folosite la construcție, vechimea acelei construcții și, bineînțeles, prețul de achiziție cât mai avantajos. La toate acestea s-a gândit indubitabil și Maurer Imobiliare.

Spre exemplu, dacă accesați maurer-residence.ro, veți avea posibilitatea de a vă informa în detaliu privind acest asamblu rezidențial din Brașov. Locația sa, zona Tractorul din Brașov, reprezintă unul dintre principalele puncte cheie ale orașului, astfel încât fiecare familie ce alege Maurer Residence să fie mulțumită din acest punct de vedere. Printre numeroasele facilități puse la dispoziție locatarilor se pot aminti: distanța mică față de centrul orașului (doar 8 minute), față de grădinițe sau școli generale (5 minute), față de Paradisul Acvatic și locurile de joacă pentru copii, față de centrele comerciale importante (Lidl, Auchan, Mega Image, Unirea Mall etc), față de Coresi Shopping Resort, farmacii, clinici private, benzinării, biserici și nu numai.

Tot în cadrul Maurer Residence, după cum se poate observa și pe maurer-residence.ro, sunt construite 750 de locuințe (garsoniere, de tip studiouri, apartamente cu două sau trei camere) ce se bucură de o compartimentare diversă pentru ca fiecare proprietar să aibă parte de spațiul dorit. Este extrem de important ca la cumpărarea unui apartament nou să se ia în calcul și spațiul disponibil pe care fiecare familie și-l va putea amenaja așa cum dorește și conform propriilor gusturi.

Atunci când vine vorba despre valoarea financiară a apartamentelor din cadrul ansamblului rezidențial Maurer Residence, dar și din cadrul celorlalte proiecte dezvoltate sub acest nume de anvergură, prețurile imobilelor puse la dispoziție spre vânzare sau închiriere sunt mai mult decât avantajoase. Spre exemplu, pe maurer-residence.ro le sunt prezentate utilizatorilor și tuturor persoanelor interesate modalitățile de plată la care pot recurge în acest sens. Așadar, este vorba despre plata integrală, în trei tranșe, în două tranșe prin accesarea unui credit sau în rate plătite direct la dezvoltator.

După cum puteți remarca, ansamblul rezidențial Maurer Residence este unul dintre exemplele de succes de proiecte imobiliare ce transpun în realitate toate elementele ce definesc compania Maurer Imobiliare și anume: calitate, implicare, comunitate, transparență și seriozitate.

Mai precis, titlul de constructor de visuri îi este aribuit acestui dezvoltator imobiliar pe bună dreptate. Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații, vă recomand să accesați pagina menționață și mai sus: maurer-residence.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.