La ce este utila o pompa de apa murdara

Pompele de apa sunt de mai multe feluri, in functie de modul lor de utilizare, dar si de alti factori. Un tip aparte de pompa submersibila este pompa de apa murdara cu tocator, insa in acest articol vom vorbi in general de pompele de apa murdara. Acestea se folosesc in general oriunde apa e posibil sa contina particule solide, iar cel mai bun exemplu este apa mai noroioasa ca sa zicem asa, apa murdara.

O pompa obisnuita este mai simpla, deoarece treaba ei este sa pompeze apa, insa cand apa care trebuie pompata este plina de diverse tipuri de particule, cum ar fi nisip sau pamant, atunci lucrurile se complica. In acest caz avem nevoie de o pompa speciala, cea de apa murdara.

Nu trebuie sa iti faci griji ca mizeria care trece prin pompa ar putea sa blocheze pompa. Acest sistem este astfel construit incat particulele solide care trec prin pompa sa treaca usor, pentru a evita blocajele. Pentru a permite trecerea usoara a particulelor, este evitata o inaltime mai mare a apei de peste 20 pana la 50 de milimetri.

Nu incerca sa pompezi apa murdara cu o pompa obisnuita, pentru ca aceasta se va bloca destul de repede. Insa, o pompa de apa murdara poate fi folosita pentru pomparea apei curate. Aceasta trebuie insa sa fie de calitate.

Una dintre cele mai comune intrebuintari ale pompei de apa murdara este pentru mutarea apei murdare dintr-un loc in altul. Astfel, indiferent de ce particile contine apa, ea va putea fi aspirata dintr-un loc si pompata in altul fara sa se blocheze. Daca vrei sa scoti apa dintr-o balta si sa o folosesti in alte scopuri, pompa de apa murdara poate face asta pentru tine. Alege o pompa submersibila intotdeauna, pentru ca aceasta se poate scufunda complet in apa.

In magazinul online micul-gospodar.ro gasesti pompe submersibile de diferite tipuri inclusiv pompe de apa murdara. Intra acum pe site si vezi ce pompe de apa sunt disponibile. Intotdeauna alege o pompa de apa cu design calitativ. In loc sa alegi cea mai ieftina pompa, mai bine focuseaza-te pe calitate si durabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.