O bijuterie va fi cadoul potrivit pentru iubita ta

 La orice varsta, de la cateva luni pana la cele mai respectabile varste, bijuteriile pot fi daruri care înfrumuseteaza si aduc bucurie domnisoarelor si doamnelor. Asadar, un domn nu poate gresi daca va oferi unei femei o bijuterie!

De ce apreciaza femeile bijuteriile?

O bijuterie este, in primul rand, o podoaba, a carei lucratura si design vor atrage privirile si admiratia celor din jur. O vestimentatie pentru un eveniment va fi pusa in valoare cu bijuterii potrivite, cat mai pretioase si frumoase. Dar si o tinuta de zi poate fi purtata cu bijuterii mai discrete, care imbodobesc mainile sau atrag atentia spre trasaturile fetei.

O bijuterie din aur poate fi un cadou cu un pret accesibil, cu cateva zeci de lei putand fi cumparat un medalion mic, dar care va impresiona orice femeie prin valoare, iar daca va reprezenta si un simbol, gestul va fi pe deplin apreciat. In plus, aurul va fi pastrat cu atentie si nu va fi uitat sau pierdut, pastrandu-si valoarea si peste ani.

O bijuterie de argint, mai ales daca este ornata si cu o piatra semipretioasa, va avea, de asemenea, valoare peste ani. In plus, pe langa culoarea atractiva a unei pietre care poate infrumuseta o femeie, pietrele semipretioase pot avea proprietati benefice. Ametistul, de exemplu, are o culoare superba, purpurie sau cu reflexe violet, astfel incat orice bijuterie pe care este montat ametist va da eleganta purtatoarei. Un inel de argint cu ametist ar putea fi un cadou frumos si care sa protejeze femeia draga de energii negative, de boli, dar va ajuta si la vindecare si nu numai.  Daca asezati alaturi de bijuteria daruita si o lista care sa descrie beneficiile terapeutice si metafizice ale materialelor din care a fost realizata bijuteria, femeia care va primi un astfel de cadou va fi cu siguranta impresionata si recunoscatoare.

Cadoul suprem – inelul de logodna

Pentru multa lume, un inel de logodna inseamna bani multi cheltuiti pentru un inel din aur sau aur alb, ideal ar fi cu diamant. Dar cine nu a purtat un inel cu piatra nu stie ca un astfel de inel nu este comod de purtat, iar o gospodina ideala, pe care si-ar dori-o orice barbat, nu poate tine mereu pe deget un inel cu o piatra mare.

Asadar, ar putea fi mai potrivit sa oferi iubitei un inel cu o lucratura simpla, dar frumoasa, care sa nu fie prea proeminenta, iar inelul sa nu se agate de tesaturi. Exista multe modele de inele realizate doar din aur sau chiar argint, cu un design deosebit, fie metalul este gravat, fie este modelat in forme interesante.

Chiar si un inel de argint, mai ales daca este ornat cu o piatra pretioasa, poate fi un dar de logodna deosebit, iar recent, creatorii de bijuterii au realizat modele spectaculoase din cupru, metal cu o culoare atragatoare, care poate fi combinat cu pietre semipretioase si modelat in forme cu adevarat atragatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.