Creati o imagine exterioara a firmei care sa atraga atentia!

Office, Corridor, Company

 Un minim necesar pe care il puteti face pentru ca afacerea voastra sa atraga clienti este afisarea unui panou cu numele firmei sau al brandului care sa atraga atentia. In functie de buget, ar fi ideal ca oamenii sa vada cat mai des reprezentarea afacerii in drumurile lor.

O firma cu stil pentru afacerea voastra

Nu costa mult sa va faceti o firma eleganta pentru a o aseza la intrarea in cladirea unde va desfasurati activitatea. Daca nu va pricepeti sa va faceti un design pe calculator, apelati la un grafician pentru a va concepe niste litere atragatoare si, eventual, un logo, care pot fi imprimate pe un autocolant si taiate cu mare precizie cu un cutter plotter, la pret accesibil oricui. Autocolantul poate fi lipit pe vitrina firmei sau pe un panou si, astfel, cu o mica investitie, puteti atrage clientii.

O alta solutie de asemenea accesibila ca pret este realizarea unui panou cu numele firmei format din litere volumetrice, realizate din polistiren, metal, plastic etc. Apelati la un atelier care ofera servicii de taiere si montare pe panou a unor astfel de litere 3D sau la o firma de publicitate.

Pentru activitatile care se desfasoara la birou, firma ar trebui sa fie eleganta si simpla, o firma stridenta fiind potrivita mai degraba pentru un club de noapte sau pentru o afacere a carei imagine se doreste a fi extravaganta.

Companiile cu buget alocat promovarii si publicitatii isi permit sa plateasca firme luminoase, de dimensiuni mari, care sa asigure vizibilitate in orice moment al zilei.

Profitati de evenimente pentru a promova afacerea sau produsele!

Participarea la targuri, expozitii sau evenimente la care se aduna un public care ar putea fi interesat de produsele sau afacerea firmei este locul potrivit unde sa faceti cunoscuta imaginea brandului. Un banner promovand o inghetata va incita participantii la eveniment sa caute locul unde pot gasi inghetata si sa aleaga marca pe care o promovati.

Purtati imaginea brandului pe masinile firmei!

O masina decorata cu elemente care sa reprezinte marca sau firma va atrage atentia celor interesati de produsele sau serviciile oferite de firma si este o modalitate buna de a spune lumii ca sunteti pe piata si de a da informatii despre cum puteti fi gasiti de catre cei interesati.

Alegeti specialisti cu experienta in inscriptionari si personalizari auto, care sa va garanteze ca autocolantul folosit va arata bine dupa cat mai mult timp, deteriorarea acestuia si un aspect degradat al imaginilor de pe masina putand dauna promovarii brandului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.