De ce sa apelezi la inchirieri copiatoare

Hey! V-a fost dor de mine? Astăzi vom vorbi despre examenul de bacalaureat. Așa cum mulți dintre voi știți deja luni am susținut proba la limba și literatura română. Acum chiar nu vreau să discutăm despre subiecte ci să vă povestesc cum era să rămânem noi fără subiecte. Școala la care am susținut proba, de ce nu s-a ținut la noi în liceu nu am nici cea mai mică idee, avea două copiatoare model din ală vechi.

Să vă mai spun că unul dintre ele nu mai voia să funcționeze? Deci când ne-a zis doamna supraveghetoare aproape am leșinat de râs. Norocul nostru a fost că cel de al doilea a reușit să își ducă munca la bun sfârșit. Acum însă mă gândesc oare ce se întâmplă dacă la următoarele probe acesta cedează? Cine ne va asigura nouă subiectele? Sincer nu pricep de ce liceele nu apelează în această perioadă la o firmă cu servicii de inchirieri copiatoare.

Adică gândiți-vă și voi cât de mult putem avea noi de suferit din cauza copiatoarelor. Știu veți spune că școlile nu au bani, dar cu toate acestea închirierea unui copiator nu ajunge la prețul cumpărării unuia nou. Nici nu vreau să mă gândesc la cât ar costa repararea celui vechi, adică să fim sinceri acel copiator și-a făcut treaba atâția ani acum ar trebui înlocuit. Școala ar avea de câștigat și în restul anului dacă ar închiria un copiator. De ce să ne mai ducem la colțul străzii când avem ceva de copiat când școala ne-ar putea ajuta, desigur contra cost. Adică școala și-ar scoate cu siguranță investiția.

Nici găsirea unei firme care să ofere servicii de inchirieri copiatoare nu este foarte grea. Școala nu trebuie decât să apeleze la Discovery Service o firmă cu renume în acest domeniu. În plus ei vor fi de ajutor și în cazul apariției unei defecțiuni. Eu acum am terminat liceul, dar vreau totuși să cred că elevii care îmi vor urma vor avea parte de mai multe beneficii. Voi ce părere aveți despre toate acestea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.