Cum putem cumpara cele mai frumoase apartamente Brasov

După o zi obositoare de muncă fiecare om își dorește să ajungă cât mai repede în spațiul intim ce i-l asigură locuința personală. Cea mai mare parte a vieții noastre se știe că o petrecem în propria casă. Dacă pentru muncă sunt rezervate opt sau zece ore pe zi, restul într-o proporție foarte mare ni-l petrecem în familie. În ultima perioadă, datorită dezvoltării internetului, chiar și cele opt ore rezervate muncii, multe dintre noi și le petrec în fața calculatorului. Iată de ce îmi doresc cu ardoare să văd câteva apartamente Brasov  din care să îmi aleg o nouă casă.

Pe lângă motivele enumerate mai este unul destul de important pentru mine: m-am săturat de verile caniculare și iernile foarte geroase ce caracterizează în ultimii ani vremea din Câmpia Dunării. Îmi doresc să mă mut într-un colț pitoresc, în care să pot evada în natură de câte ori am chef. Brașovul , aflat la poalele Tâmpei, cetate medievală foarte căutată din cele mai vechi timpuri, îmi va asigura o vreme mult mai răcoroasă pe timpul verii. Iar din câte am constatat în ultimii ani iernile sunt mai blânde decât în dealurile Craiovei.

De când eram tânără iubeam drumețiile montane, iar meleagurile brașovene pur și simplu nu le mai pot uita, am rămas fascinată de frumusețea și autenticitatea lor. Cum îmi doresc să am parte de o locuință confortabilă, care să nu îmi ceară să mă apuc de renovări, am decis să o caut într-un complex rezidențial cum este Avantgarden 3 Brașov, acesta mi-a atras atenția când am vizitat anul trecut Brașovul.

Am fost surprinsă de armonia degajată de amplasarea blocurilor, de faptul că fiecare este înconjurat de mult spațiu verde. Acest cartier rezidențial îmi poate asigura în afară de o parcare și locuri de joacă pentru nepoți, precum și mai multe locuri de recreere.

Cum prin Maurer Imobiliare multe familii au cumpărat în ultimii ani apartamente Brasov am decis, mai ales că zona cartierului mi-a plăcut foarte mult, să accesez avantgarden3.ro pentru a mă documenta cu privire la modul de compartimeentare a apartamentelor și să mă decid asupra unui anumit design. Am văzut cu ochii mei că apartamentelor sunt amplasate în construcții noi, de foarte bună calitate și care îmi vor asigura siguranța traiului de zi cu zi.

După cum vă ziceam eu îmi doresc o locuință în care să mă mut imediat, fără să mai aduc alte îmbunătățiri. Mai mult apartamentele din acest complex rezidențial sunt foarte spațioase, iar interioarele sunt foarte bine optimizate, oferindu-ne nu numai utilitate ci și mult confort. Ele sunt beneficiare a unor finisaje de o calitate superioară, denotă multă simplitate, care ne sugerează eleganța și bunul gust. Generozitatea spațiilor m-au determinat pe loc în a achiziționa un astfel de apartament.

Următorul pas ce îl am de făcut este să mă documentez asupra prețului raportat desigur la calitate. Pentru a beneficia de cel mai mic preț, cum este și normal, va trebui să îl achit integral la semnarea contractului. Dar și aici am fost surprinsă. Există și posibilitatea plății în trei rate, plății în două rate prin accesarea unui credit imobiliar sau plata în rate direct la dezvoltator.

Dacă sunteți în căutarea unei noi locuințe pentru familia voastră accesați și voi paginile avantgarden3.ro pentru a vă convinge de cele de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.