Nevoia de ceas de mana a medicului

De cele mai multe ori o secunda separa viata de moarte. Interventia salvatoare a medicului la timp alunga boala si moartea si daruieste viata pacientului. Indiferent de specializare si de ceea ce executa intr-un anumit moment, medicul are nevoie de un ceas de mana care sa-l informeze exact cu privire la timp.

Fara a exagera putem afirma ca magazinele de Ceasuri de mana prelungesc vietile oamenilor. Medicul stabileste programul de administrare a medicamentelor fiind cu ochii pe ceas si realizand graficul pentru apartinatori. Doctorul trebuie sa stie cand s-a administrat anestezia, cat timp dureaza si cat de repede trebuie sa se faca operatia, ca bolnavul sa nu se trezeasca in mijlocul inteventiei si sa aiba dureri cumplite.

Un ceas guess ar fi tot ceea ce i-ar trebui, deoarece  ceasurile Guess au la baza designul inovator, sunt de cea mai buna calitate la preturi imbatabile, iar culorile lor sunt indraznete. Un ceas Guess inspira medicul cand se lupta cu moartea sa scoata pacientul din ghearele ei si ii insufla optimismul de care are nevoie.

Doamna doctor nu are timp sa colinde magazinele de ceasuri dama mai ales daca are in grija zeci de nou-nascuti.

Cu toate acestea trebuie sa stie exact cand trebuie sa faca vizitele, sa consulte, cat timp aloca fiecarui pacient pentru a oferi asistenta medicala tuturor celor care asteapta.

Ceasul ideal al medicului are cele mai multe dintre caracteristicile pe care le au ceasurile de mana vandute de Ceasmania:

-rezistenta mare la apa, socuri, oxidare, prin urmare sa fie realizate din materiale rezistente

-mecanism quartz pentru precizia afisajului

-afisaj complet: ziua, data ora, minutele, secundele, ideal ar fi ca acesta sa fie si luminos pentru  timpul petrecut in garda.

Fiindca medicul este un om de actiune, mai multpractic decat elegant, ceasul de dama

TISSOT T-RACE CHRONOGRAPH LADY T048.217.17.057.00 este alegerea perfecta pentru doctorita familiei. La geamul din cristal safir se potriveste perfect carcasa robusta din Otel inoxidabil 316L, iar indicarea cu precizie elvetiana cand vine vorba de ceasuri a orei, minutelor, slorecunde, datei, si cronograful se potrivesc perfect nobilei profesii.

 

 

 

 

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.