Deepak Chopra si lucrarile sale

În ziua de azi spiritualitatea întregii lumi este îmbogățită prin lucrările unui autor contemporan care ne îndeamnă să ne atingem scopul existenței noastre. Pentru aceasta deepak chopra  ne propune șapte legi proprii, câte una pentru fiecare zi a săptămânii, pe care și un copil mic le poate înțelege.

Am zis să vi le spun și vouă, pentru a le cunoaște și a încerca să le puneți în practică.Iată-le:

  • Totul este posibil.
  •  Dacă vrei să obții ceva, dăruiește ceva.
  • Când faci o alegere, schimbi viitorul.
  • Nu spune nu, lasă-te în voia sorții.
  • Ori de câte ori îți dorești ceva, sădești o sămânță.
  • Bucură-te de călătorie.
  • Ești aici pentru un motiv. ”

Dacă v-am trezit un interes pentru acest filosof contemporan pe nume Deepak Chopra, ce vindecă suflete dar și trupuri, vă propun patru cărți pentru a le lectura.

În prima carte ÎNTINEREȘTE ȘI TRĂIEȘTE MAI MULT. 10 pași pentru a opri îmbătrânirea, veți găsi mai mulți pași de urmat pentru a reuși să întineriți. Pentru aceasta trebuie să lăsați neîncrederea undeva în urmă și să învățați să vă hrăniți trupul, să vă retreziți energia sexuală sau să vă mințineți mintea mereu tânără. Tot atât de important este să vă bucurați de un somn odihnitor, liniștit și să vă modificați percepțiiile asupra lumii. Trebuie să învățați să fiți mereu flexibili, să vă întăriți sistemul imunitar și să vă bucurați de pacea conștiinței voastre. Din paginile cărții veți descoperi un plan de întinerire ce este atât practic, cât și simplu, care pus în practică vă va aduce o îmbunătățire a stării voastre emoționale și implicit a celei fizice. Nu este persoană care să nu dorească a rămâne mereu tânăr, cred că și voi vă doriți să dați urâta bătrânețe pe spectaculoasa tinerețe.

O a doua carte, ce tratează misterul existenței noastre, este PUTERE,LIBERTATE ȘI GRAȚIE DIVINĂ. Autorul consideră că esențialul din noi este sufletul care nu depinde de jocurile contrariilor date de bucurie și tristețe, de fericire și suferință. Pentru a te bucura de o fericire fără limite, trebuie să îți atingi și să trăiești într-o pace interioară. Dacă îți vei cunoaște SINELE toate limitările lumii vor dispare.

A treia carte ce v-o propun este VIAȚĂ DUPĂ MOARTE. Puterea dovezilor. În ea autorul încearcă să ne răspundă la o întrebare ce ne frământă pe toți oamenii, din cele mai vechi timpuri și până astăzi: Ce se întâmplă cu noi după ce murim? El ne spune că există foarte multe dovezi că trăim într-o unică realitate ce cuprinde toate lumile,toate locurile și toate timpurile existenei noastre. Tot ce facem în această viață are influență asupra celor ce ni se vor întâmpla după ce murim, cu cine ne vom întâlni și ce vom experimenta în momentul înțelegerii de către noi a acestei realități unice.

Cu toții aspirăm să ne realizăm în această viață, să avem o carieră de succes, să ne aflăm un suflet pereche, să ne ajutăm copii să devină oamenii puternici. Iată cauza pentru care vă propun o carte care să vă ajute în atingerea tuturor aspirațiilor voastre: CARTEA SECRETELOR. Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieții.

Nu știți unde să găsiți aceste cărți? Nimic mai simplu. Vizitați editura-foryou.ro și cărțile pot fi ale voastre. Lectură plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.