Cumparand lenjerii de pat poti face surprize placute

A început sezonul nunților și voi avea una și în familie mea. Fiind din Oltenia, avem tradiții care persistă de mi de ani. Mai ales că nunta de va face la tara in comuna natală a ginerelui. Asa că împreună cu cuscra ne-am făcut o lista cu ce trebuie cumpărat.

La ei în sat de joacă în hora miresei darurile pentru nași, cumnat de mână și neamurile apropiate. Dar mergând la cumpărături preturile erau cam mari, marfa nu de calitate așa că fiica mea cea mare umblând pe Facebook a găsit un site, decorami.ro.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.

Am intrat pe site și am rămas surprinși de gama mare de produse și oferte care mai de care mai atrăgătoare. Lenjerii de pat de bumbac 100%, perne, halate de baie, prosoape etc. Asa că am comandat perne pentru nași, prosoape pentru cumnatul de mână și tinerii care împodobesc bradul. Apoi lenjerii pentru neamurile apropiate. Ca plocon la nași am comandat o lenjerie 3D, o cuvertură și o pătură. Asta își dorea nasa care își cumpărase dormitor nou și avea nevoie de ele.

La tinerii însurăței le-am făcut un trusou complet, halate de baie, pijamale, lenjerii, perne, paturi și două cuverturi. Comanda a sosit în două zile prin curier iar transportul a fost gratuit, comanda depășind 400ron. La comenzile mai mici de percepe taxa de transport, dar nu cred că va fii cineva care sa comande mai puțin de 400ron la ofertele de pe site și produsele de buna calitate.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.

Nunta a decurs bine și toată lumea mulțumită. Toti prietenii de la nunta ne-au cerut detalii despre decorami.ro pentru aș mai cumpăra și alte produse. Ce au primit la nunta se pare că le-a plăcut. Asa că logati-va pe pagina de Facebook a decorami.ro și veți primi ofertele și concursurile pe care le organizează. Nu veți regreta și veți devenii clienți fideli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.