Produse de makeup pentru calatorii

In ultimii ani au aparut o multitudine de produse de makeup, care pana acum nu existau: lip stain, bb cream, paleta de contur si diferite accesorii de makeup. Stim cat de iubite sunt de catre femei toate produsele de makeup si cat de greu ne este sa renuntam la ele, de exemplu cand suntem nevoite sa mergem intr-o calatorie si nu avem destul loc in bagaj, dar astazi descoperi ce produse si accesorii de makeup ai nevoie pentru un machiaj perfect chiar si in vacante.

In primul rand cel mai important accesoriu de care ai nevoie este un simplu portfard compartimentat inteligent, astfel incat sa iti incapa produsele tale preferate de ingrijire si de makeup.

Daca alegi sa mergi intr-o vacanta pe o insula de exemplu, cu siguranta vei avea parte de zile calduroase si mult soare, de aceea iti recomand sa folosesti un BB cream fluid. Are o acoperire foarte buna si nu incarca tenul asa cum o face fondul de ten, in plus este si hidratant pentru pielea ta, mai ales daca faci plaja si tenul tinde sa se usuce.

Un alt produs perfect pentru calatorii, in special pentru vacante pline de zile insorite si plaja, este iluminatorul, mai ales daca iti place sa ai pielea bronzata. El va arata si mai bine pe tenul tau, si iti va evidentia trasaturile fetei.

Pentru serile in oras la diferite restaurante, cu siguranta ai nevoie de un lip stain care sa fie o nuanta puternica, de exemplu un rosu. Va arata superb seara, in special pe pielea bronzata.

Iar  pentru machiajul ochilor trebuie sa nu uitam de rimel, un simplu rimel negru, poate face magie genelor tale si privirea ta automat de schimba.

Pentru hidratare si relaxare completa ai nevoie de propriul tau kit SPA, aici poti sa iti aduci cu tine crema de fata preferata care sa iti hidrateze tenul, o crema exfolianta si chiar si o masca. Cu siguranta tenul tau va avea nevoie de toate acestea dupa zilele insorite.

Acum ca stii tot ce ai nevoie pentru calatoriile tale, este mult mai simplu sa te pregatesti din timp, fara sa iti mai faci tot felul de liste, ca mai apoi sa uiti unele produse acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.