Ce accesorii poarta barbatii in 2017?

 

Daca esti barbat si iti place sa fii mereu in top cu moda, inseamna ca stii ca in fiecare sezon apar cateva accesorii care nu trebuie sa iti lipseasca nicicum din garderoba. Desigur, nu este suficient sa cumperi cele mai interesante genti si curele de barbati care apar pe piata. Trebuie sa te orientezi dupa cele care chiar prezinta o calitate sporita, de preferat confectionate din piele.

Poate suna destul de pretentios, insa daca iti doresti sa arati mereu prezentabil, trebuie sa optezi pentru calitate inainte de toate. Si apoi, daca vei investi intr-o curea sau o geanta din piele, atunci te vei putea folosi de respectivele accesorii pentru un timp indelungat. Acesta este avantajul de care beneficiezi atunci cand cumperi un produs de calitate: il poti utiliza ani la rand, fara sa se deterioreze sau sa isi piarda valoarea.

Pielea – nelipsitadin accesoriile barbatesti in trend in 2017

Imagine Curea barbati albastra 09 piele intoarsa

Un subiect, ce pentru multi reprezinta o controversa, este alegerea curelei care sa se asorteze perfect la orice tinuta. Destul de greu de realizat, nu-i asa? Sunt sigura ca cei care chiar tin la aspectul lor fizic imi dau dreptate in aceasta privinta.

Pentru ca aceasta preocupare sa fie inlaturata, iti recomand un magazin de incredere, in cadrul caruia poti gasi atat curele barbati de calitate premium, cat si genti sau alte accesorii de actualitate. Este vorba despre ANNA CORI. Brandul are piata de desfacere in majoritatea oraselor din tara, astfel ca vei gasi neindoielnic un produs care sa ti se potriveasca. In cazul in care nu iti permite timpul sa vizitezi magazinul fizic, poti opta pentru cel online. Acceseaza site-ul annacori.comsi vei descoperi o colectie diversificata de curele pentru barbati, potrivite la orice tinuta.

Daca vrei sa iesi in evidenta, iti recomand o nuanta mai deosebita, care sa se potriveasca insa cu restul tinutei. Orice curea din piele iti va oferi un aer elegant, nu mai mentionez ca este mereu utila. Spre exemplu, clasicul negru nu se demodeaza niciodata. In functie de preferinte, te poti decide pentru o curea neagra din piele intoarsa, naturala, lacuita sau abrazivata, de pe site-ul annacori.com.

Imagine Curea barbati bordo 24 piele naturala

Comparativ cu alte magazine prestigioase de pe piata, sunt de parere ca preturile aferente acestor accesorii sunt de un raport calitate/pret foarte bun. Si chiar daca nu ai un buget foarte mare, poti sa faci un efort si sa economisesti cativa lei in plus daca iti cumperi o curea de calitate.

Esti plictisit de curelele simple? Poti sa alegi una cu un design diferit. ANNA CORI dispune de o colectie diversificata de curele de piele negre, gri, albastre, bordo, coniac cu bej si alte nuante, mai late sau mai subtiri, cu modele variate.

Pielea este materialul preferat in materie de pantofi, genti, curele si accesorii, atat barbatesti, cat si pentru dama. Toate acestea reusesc sa ofere un aer original aspectului fizic, indiferent de stilul adoptat. Spre exemplu, curelele ANNA CORI confectionate in fabrica Denis sunt potrivite atat pentru completarea unei tinute casual, cat si a uneia elegante, fara a-ti incarca sau strica imaginea de ansamblu.

Este adevarat ca exista o sumedenie de modele din materiale textile variate, insa realitatea este ca nici unul dintre acestea nu va reusi sa intreaca in calitateo curea din piele. Aceasta este unica ce ofera un plus de masculinitate oricarui barbat si care se potriveste atat cu o camasa, cat si cu un tricou sau chiar maieu.

Asadar, daca vrei sa fii sigur ca arati prezentabil in orice perioada a zilei, iti recomand sa alegi o curea din piele. Acceseaza site-ul annacori.com pentru o variatate de curele din piele si de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.