Putem cumpara un vas hidrofor 60 l

Când încep necazurile să fiți sigure că nu se mai opresc. În ultima vreme am avut foarte multe cheltuieli privind executarea mai multor reparații, mai mult decât necesare, prin casă. Când credeam că m-am liniștit și eu, iată că o altă belea s-a abătut asupra mea. Vasul meu de expansiune ce îmi asigura apa în rețeaua casei a cedat, fără nicio șansă de a mai putea fi reparat. Cum bătrânul vas avea o capacitate cam mică am hotărât ca să îmi cumpăr unul mai mare.  Vreau sau nu vreau, iată-mă în căutarea unui vas hidrofor 60 l cu care să îmi rezolv alimentarea cu apă a locuinței.

Cred că îmi dați dreptate cu toate că lipsa apei pentru o perioadă scurtă de timp este insuportabilă. Fără apă nu poți să îți faci o baie, să speli vasele sau să folosești în condiții decente baia. Chiar dacă pentru potolirea setei apa o pot cumpăra din comerț, în gospodărie apa este necesară mai tot timpul. La mine problema fiind destul de gravă sunt nevoită să nu lungesc această lipsă a apei.

Piața este invadată de astfel de produse, dar eu merg mai mereu pe calea deja bătătorită. Voi intra repede de tot în magazinul online favorit care este shop-einstal.ro, unde sunt sigură că voi găsi un vas hidrofor 60 l așa cum mi-am propus.

După cum mă așteptam la Shop-Einstal a trebuit să aleg din mai multe vase de expansiune, toate ideale pentru mai multe utilizări. Acestea se pot folosi pentru prevenirea șocurilor, în caz de expansiune termală, la o rețea de aspresoare, la sistemul de încălzire sau la cel de ventilație – aer condiționat. Pentru mine necesitatea este folosirea la hidrofor. După analizarea ofertelor m-am oprit asupra unui vas hidrofor 60 l, de tip orizontal și ideal pentru apa rece și apa caldă.

Acest rezervor hidrofor are o garanție de 5 ani și este prevăzut cu o membrană de tip butil, care nu necesită schimbare. El este vopsit poliuretanic în două straturi așezate peste un grund epoxidic. Expunerea acestui vas la radiațiile UV și la umiditate ridicată se poate face pe un timp foarte îndelungat, fără a avea probleme. În interior, ca toate vasele din seria PressureWave, este căptușit cu polipropilenă virgină pentru a împiedica apa să intre în contact cu peretele acestui vas. Această membrană este fixată în peretele vasului cu un inel special din oțel.

Cum se realizeaza conesctarea la vas hidrofor 60 l?

Conectarea la apă se realizează printr-un ștuț patentat din inox. Apoi acest tip de rezervor este prevăzut cu o valvă de aer din alamă, pentru a preveni pierderile de aer este etanșeizată cu un capac O-ring cu filet. Fiecare astfel de vas a fost testat calitativ pentru ca integritatea sa structurală să fie asigurată. Am făcut o alegere inspirată, așa că am comandat telefonic la numerele 0766.261.392, 0786.124.777 sau 0766.261.389, între orele 8.30-18,00. Plata am ales să o fac ramburs, urmând ca produsul să îl primesc în maximum 48 de ore prin curierat rapid.

Am reușit într-un timp destul de scurt să fac cea mai bună investiție, la un preț excelent, având o calitate superioară  tuturor produselor existente azi pe piață. Convingeți-vă și voi, cu un singur clik, intrând pe shop-einstal.ro. Chiar dacă nu aveți nevoie acum, este bine să fiți documentate, căci necazul pândește de obicei la ușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.