La cine gasim tratament pentru durerile de genunchi?

Până acum 10 ani unchiul meu făcea foarte mult sport. Nu era zi în care să nu meargă la alergat în parc sau la sală. cu toate acestea bătrâneața a început să își spună cuvântul și din cauza mai multor probleme încetul cu încetul a renunțat la sport. Din nefericire acest lucru nu a fost tocmai ok pentru el, corpul fiind obișnuit cu mișcare zilnică, astfel au început să apară diverse probleme de sănătate unele mai ok, altele însă mai grele. Cel mai des unchiul meu se plângea însă de dureri de genunchi, îmi aduc și acum aminte cum se oprea din mers spunând că îl dor genunchi. Cu toate acestea nu voia să ia medicamente, de fiecare dată căuta alte metode. Într-un final a reușit să ajungă la un tratament pentru durerile de genunchi pe placul său.

L-a descoperit online, pe site-ul mesfarma.ro și de atunci îl folosește ori de câte ori este nevoie. I-a plăcut foarte mult acest medicament pentru că are în componență Sulfat de Glucozamina,o componentă a cartilajului articular. Îmi aduc și acum aminte cum îmi spunea cât de bun este acest medicamente și cât de mult îl ajută în lupta sa împotriva durerilor de genunchi. Tot pe acest site, unchiul meu, a mai găsit și alte tratamente, dar momentan ne vom opri doar asupra acestui tratament pentru durerile de genunchi.

De ce a ales acest tratament pentru durerile de genunchi?

glukozamin-sulfat-500-ro

Pentru că, așa cum vă spuneam și mai sus, acest tratament pentru durerile de genunchi conține Glucozamină. Unchiul meu mi-a povestit cât de importantă este aceasta și de câte ori antrenorul le spunea că dacă vor avea vreodată probleme cu genunchi trebuie să caute un produs care să o conțină. Da, chiar și în timpul antrenamenteor puteau apărea durerile de genunchi, tocmai de aceea sportivii trebuie să aibă mereu alături un astfel de produs care să îi scape de dureri și de probleme.

În plus acest Sulfat de Glucozamina nu este foarte scump, mai ales dacă este achiziționat direct de pe mesfarma.ro. Vorbim despre un medicament ce va avea un efect benefic asupra genunchilor. Pentru ca rezultatele să fie cele dorite se recomandă o cură de 3 luni, timp în care se vor lua 3 pastile/zi. Îmi aduc și acum aminte cândl-am întrebat pe unchiul meu de ce mai ia pastilele dacă genunchi nu îl mai dor. El mi-a explicat că foarte multe persoane fac greșeala de a renunța la tratament după ce durerile dispar și că mai apoi se trezesc că acestea apar și mai grav sau că tratamentul nu își mai face efectul.

El m-a învățat să respect prospectul tuturor medicamentelor și că mereu când iau un astfel de produs trebuie să am și un stil de viață sănătos. Consumarea unui astfel de produs nu este identică cu un stil de viață sănătos, din contră pe toată perioada tratamentului trebuie să avem mese fixe și cât mai sănătoase. Pastilele trebuiesc luate în timpul mesei, deci discutăm de minim 3 mese/zi, cu o cantitate mare de apă. Dacă și voi vă confruntați cu dureri de genunchi atunci trebuie să încercați acest tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.