La cine putem apela pentru regim hotelier bucuresti?

V-ați gândit să mergeți la un eveniment în București, dar ați renunțat din cauza că hotelurile au prețuri prea mari atunci când vine vorba de cazare? Ați fi vrut să stați în același loc toată familia, dar ați găsit doar în camere separate? Și eu am trecut prin asta de foarte multe ori, cu toate acestea în urmă cu câteva luni am reușit să găsesc o soluție foarte bună la problemele mele, mai exact am găsit apartamente în  regim hotelier bucuresti.

Uptown29 Apartament in regim hotelier

Ce presupune asta? Simplu, vom închiria pe perioada dorită un apartament la prețuri aproape la fel ca cele ale unui hotel. Spun aproape la fel pentru că în cele mai multe dintre cazuri vom ajunge să plătim mult mai puțin decât dacă am fi cazați la un hotel. În plus apartamentele în regim hotelier ne oferă mai multe beneficii decât camerele de hotel. Să nu uităm că într-un apartament au loc mai multe persoane decât într-o cameră de hotel. Pe deasupra într-un apartament vom avea ocazia de a întâlni și bucătărie, lucru care este foarte bun mai ales dacă vreți să mergeți în București cu copiii mici.

De ce apartamente în regim hotelier bucuresti și nu apartamente închiriate normal?

  1. Pentru că în cazul apartamentelor închiriate normal va trebui să în chiriați pe cel puțin o lună, sunt și mulți proprietari care doresc să închiriați pe 2-3 luni sau chiar mai mult. În cazul apartamentelor în regim hotelier bucuresti vorbim despre posibilitatea de a închiria apartamentul pentru 24 de ore. Acest lucru este foarte ok mai ales dacă ajungeți în București doar pentru un simplu eveniment.
  2. Deoarece reguli sunt aproximativ ca cele de la hotel. Mai exact apartamentele se preiau după ora 12:00 si se predau până în ora 12:00. Există și posibilitatea de a le prelua mai devreme sau preda mai târziu, însă de această dată vorbim despre plătirea unei taxe speciale. Nu vă faceți griji aceasta nu este foarte scumpă și chiar se merită. Uptown38 Garsoniera in regim hotelier
  3. Un alt motiv ar fi că apartamentele în regim hotelier sunt foarte bine mobilate, dacă considerați că vă lipsește ceva puteți discuta cu cei de la rocazare.ro. Astfel ei vor face tot posibilul pentru a adăuga la apartamentul dorit și serviciul cerut. În acest fel vă puteți bucura de cea mai frumoasă vacanță în București. Pe site-ul lor aveți ocazia de a descoperi toate detaliile despre fiecare apartament în parte.
  4. Deoarece într-un astfel de apartament nu va sta nimeni să contorizeze câte persoane au intrat și câte au ieșit din apartament. În acest fel veți putea avea ocazia de a economisi ceva bani și în plus să petreceți timp prețios cu cei dragi. Tot pe site-ul celor de la rocazare.ro veți putea vedea toate detaliile cu privire la spațiul din apartamentul disponibil pentru închiriere în regim hotelier bucuresti.

Acum aveți ocazia de a vă bucura de frumusețea Bucureștiului fără a vă mai face griji cu privire la cazare. Intrați chiar acum pe site-ul celor de la rocazare.ro și descoperiți cele mai frumoase apartamente. Doar câteva click-uri vă mai despart de locuința dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.