Caldura soarelui intr-o pereche de cercei

Imi place sa vad oamenii zambind. Un zambet lumineaza spatiul in care te afli, iar fericirea se transmite frumos. Sunt diverse forme de bucurie, de extaz si respectiv fericire pe lumea asta. Intotdeauna iti amintesti peste timp de darurile de pret pe care le-ai primit, cata vreme le mai utilizezi cu drag si azi. Bucuria si iubirea sunt incluse si includ totodata relatiile de familie si relatiile intre partenerii de orice tip. Iubirea reprezinta cheia pentru implinire pe acest pamant. Unicitatea bijuteriilor pe care le alegi drept dar aduce unicitate sentimentelor pe care le pui de asemenea in pachetul bucuriei.


E un soi de minune sa daruiesti, un soi de har pe care il dai celor din jur, parte din sufletul tau. O arta este si modul in care reactionezi in momentul in care vine la tine un cadou. E cazul sa lasam doar zambete sa intre in viata noastra, sunt normale. Sunt mult mai luminoase si dau inclusiv o stare psihica excelenta, comparativ cu tristea sau lipsurile. Alege bijuterii unicat! Darurile ridica starea de spirit; invata sa accepti ceea ce iti vine in intampinare, deoarece deschide de cele mai multe ori usa unor relatii armonioase. Sunt convinsa ca stii faptul ca argintul nu tine cont de varsta unui om, asa cum iubirea este fara chip. Iti amintesti povestea frumoasei si a bestiei?
Argintul este despre dragoste si pentru dragoste. Stiai de magazinul Metaphora? Ei bine, aici se aloca un timp maxim pentru resurse care reprezinta alternativa la obiectele de serie, oferind unicitate si respect fata de clienti si prin aceasta modalitate de expunere. Toate bijuteriile Metaphora impletesc in argint si pietre semipretioase, simboluri, credinte, traditii, viata si bucurii.
Dupa momentul comenzii, livrarea se face a doua zi, prin curier, cu plata ramburs, la primirea coletului la adresa, prin transfer bancar sau card bancar. Este de la sine inteles ca Metaphora respecta intimitatea clientilor. Informatiile furnizate raman strict confidentiale. Orice client are dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor.
Eu am ales o pereche de cercei rotunzi argint. Forma ma duce cu gandul la soare si sunt perfecti pentru vremea de vara ce se apropie si in plus, se potrivesc pana si la costumul de baie. Tu ce comanzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.