Review Rokol 8900 sau o experienta de neuitat

Probabil multi dintre voi vor face imediat o cautare dupa „Rokol 8900” imediat ce vor incepe sa citeasca. Ce este? Cum adica experienta de neuitat?

Va voi usura cautarea – intrati direct pe masatto.ro sau pe rokol.ro si va veti lamuri rapid. Este vorba despre niste oaze de relaxare pe care le poti gasi prin mall-uri si hipermarket-uri, cand persoana cu care ai mers la cumparaturi intra in absolut fiecare magazin. Le mai poti gasi de asemenea si prin sedii ale multinationalelor si corporatiilor mari, ca o maniera de relaxare pentru intreg personalul sau pentru oaspeti. Prin statele occidentale le poti gasi si in locuinte rezidentiale, iar incet-incet devin destul de cautate si in tara noastra.

Sunt mari, negre (de obicei), realizate din piele ecologica si te fac sa te simti extraordinar. E vorba despre fotoliile de masaj, insa nu oricare fotolii de masaj. Rokol 8900, dupa cum ati putut afla daca ati facut o scurta cautare, este cel mai complex si performant fotoliu de masaj din lume si este disponibil acum si in Romania. Am avut ocazia sa il testez in showroom-ul Masatto de la Piatra Neamt si vreau sa va povestesc experienta.

Sistem patentat de masaj 4D cu 8 role de masaj

Fotoliu cu masaj Rokol RK8900-0

Va intrebati ce inseamna? E vorba despre tehnologiile pe care le are incluse fotoliul si de sinele pe care le are implementate. Mai exact, o sina de tip „S” se muleaza perfect pe curbura coloanei vertebrale si iti asigura un masaj complet, iar o sina de tip „L” te face sa uiti de pozitionarea inconfortabila din alte fotolii de masaj in care trebuia sa stai cu genunchii ridicati.

Fotoliul Rokol 8900 are 68 de perne de aer cu sistem multistrat

M-am asezat in fotoliu, am ales programul de masaj, am inchis ochii si apoi a inceput miracolul. Puteam sa jur ca sunt masat in acelasi timp de zeci de maini, de la gat, umeri, brate, spate si pana la sezut, picioare si talpi. Senzatia e exact la fel cu cea pe care o ai cand te lasi pe mainile unui maseor profesionist, doar ca respectiva persoana nu iti poate masa toate zonele corpului simultan.

Zero Gravity sau cum te poti simti ca in imponderabilitate

E functia de care am ramas cu totul uimit la fotoliul Rokol 8900. In una din brosuri scria ca functia a fost realizata in baza teoriei de gravitatie zero, dezvoltata de cei de la NASA. Nu stiu cum te simti in stare de imponderabilitate, insa cred ca mi-am facut o idee destul de buna. Cand fotoliul a inceput sa se incline si m-a adus in pozitie orizontala, nu mai simteam nici o stare de tensiune si aveam corpul pe deplin relaxat.

Sa va mai spun si despre boxele incorporate din care se auzea o muzica linistitoare sau de spatiul redus pe care il ocupa fotoliul? (poate fi montat la doar 8 cm de perete, multumita sistemului Slide).

Totusi, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. E doar experienta mea personala, insa va puteti convinge si singuri de cat de relaxant este un fotoliu de masaj Rokol 8900. Informatii detaliate puteti gasi pe rokol.ro si masatto.ro, iar pentru testare aveti la dispozitie showroom-uri in orase ca Piatra Neamt, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea si Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.