De unde putem cumpăra marturii pentru botez?

O nouă modă, care prinde în zilele noastre tot mai mult contur este cea a oferiri unor mici cadouri invitaților de la nuntă sau botez. În acest fel toți invitații vor pleca acasă cu o mică amintire. Dacă înainte se oferea ciocolată sau o prăjiturică acum lumea a evoluat foarte mult. Pentru cei care nu știu aceste mici cadouri poartă numele de marturii pentru botez. Un nume foarte potrivit, nu? În funcție de dorințele părinților sau ale nașilor se poate merge pe un singur model de mărturii botez sau pe mai multe. Acum puteți alege un model care să simbolizeze ceva pentru voi, iar dacă alegeți cea mai bună firmă vă veți putea bucura de cele mai bune marturii de botez.

Suport lumânare bleu

Botezul este o singură dată în viață, tocmai de aceea este o metodă foarte bună de a păstra amintirea vie. Chiar și părinții pot păstra o astfel de amintire. Nu uitați că în fiecare an apare câte o colecție nouă, deci cel mai bine este să vizitați toate produsele înainte de a lua o decizie. În materie de site-uri eu vă recomand Deluxe Cards, un site foarte special, care printre alte produse are și mărturii de botez.

De ce trebuie să ținem cont atunci când vrem să cumpărăm marturii pentru botez de la Deluxe Cards?

  • De modelul dorit, avem ocazia de a găsi mai multe tipuri de mărturii, printre care regăsim și:
  1. brelocuri chei cu diverse modele, toate acestea sunt lucruri care simbolizează un botez. Ele vor fi perfecte pentru a rămâne amintire de la un botez. În plus cine nu iubește brelocurile? Eu una am colecție la cheile de la casă.
  2. rame, fie pentru poze, fie pentru bibelouri. În acest fel ori de câte ori se vor uita la poză își vor aminti de botez.
  3. diverse suporturi sub formă de hăinuțe, cărucioare și multe altele.
  4. suporturi de lumânări, în acest fel ori de câte ori vor aprinde o lumânare parfumată își vor aminti de voi. Rama foto carut roz
  • De prețul mărturiei, botezul necesită o cheltuială tocmai de aceea trebuie să aveți grijă și la preț. În funcție de venitul vostru puteți opta pentru o mărturie simplă sau din contră pentru una mai complexă. De asemenea aveți ocazia de a achiziționa mărturi+cutie specială. În acest fel veți avea și mai mult de câștigat.
  • Culoarea este de asemenea foarte importantă când alegem marturii pentru botez. De cele mai multe ori trebuie optat pentru mărturii albastre dacă vorbim de un băiat și mărturii roze dacă vorbim de o fetiță.  În acest fel cei care vor pleca de la botezul vostru își vor aminti mereu de acest eveniment.

Acum aveți ocazia de a cumpăra cele mai frumoase mărturii de botez. Nu vă mai despart decât câteva click-uri de cele mai frumoase amintiri. Nu uitați să alegeți mărturiile care vi se potrivesc cel mai bine și care considerați că vor fi plăcute și de cei dragi. Aveți la dispoziție zeci de modele, deci încercați să le parcurgeți pe toate înainte de a face alegerea. Vă sugerați să comandați o mărturie în plus și să o păstrați voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.