Magazinul nostru cu sandale avarca!

După o lungă perioadă în care s-a lăsat așteptat, soarele a decis să își facă simțită prezența și la noi în țară. Chiar dacă de cele mai multe ori vremea este foarte schimbătoare eu tot aș vrea să scap de cizme. M-am săturat să îmi țin picioarele „captive” în cizme și adidași. Picioarele mai au și ele nevoie să respire și tocmai de aceea am decis să mă orientez rapid asupra unor sandale de calitate. Am uitat să vă spun, nu pot purta orice fel de sanda pentru că risc să fac bătături sau să mă trezesc cu diverse obiecte în ele. Cu toate acestea mă înțeleg foarte bine cu sandale avarca. Pentru cei care nu știu sandalele avarca sunt realizate în Spania și sunt 100% din piele. Asta înseamnă că nu încălzesc foarte mult piciorul ci din contră îi permit să respire.

Modă primăvară-vară 2017: sandale avarca

Așa cum probabil știi anul acesta sandalele cu talpă joasă sunt la modă în continuare. Tocmai de aceea sandalele avarca nu trebuie să lipsească din ținuta ta. Ele nu doar că sunt cu talpă joasă ci sunt și foarte colorate, lucru apreciat desigur de designeri de pe întreg globul. Acum puteți opta pentru o pereche de sandale avarca și o rochie colorată. De asemenea nu uitați să alegeți culori cât mai apropiate pentru ca impresia pe care o faceți celor din jur să fie una cât mai reușită.

Tot la modă sunt și sandalele cu platformă. Potrivite pentru orice ținută acestea nu trebuie să vă lipsească. În cazul în care nu știați există sandale avarca cu platformă, acestea vă întâmpină cu aceleași modele superbe și vă oferă eleganța de care aveți nevoie. Nu uitați că sandalele cu platformă sunt mult mai ușor de purtat decât pantofii cu toc cui.

De unde putem cumpara sandale avarca și de ce?

Sandale AVARCA din piele naturala, model RAINA

Eu vă propun să mergeți direct la producător, mai exact pe site-ul sandale-avarca.ro. În felul acesta veți putea fi siguri de calitatea încălțămintei achiziționate. Fiecare produs vândut de cei de la AVARCA este realizat manual, asta înseamnă că în fiecare pereche de încălțăminte se pune suflet și atenție. Mai mult decât atât asta înseamnă că fiecare produs este realizat cu grijă.

Un alt motiv pentru care ar trebui să cumpărați de la ei este că oferă o gamă foarte largă de produse din care să alegeți. Pe site-ul lor toate sandalele sunt grupate în categorii pentru ca voi să fiți mai aproape de produsul dorit și să nu pierdeți mult timp.

Puteți cumpăra produsele fie direct de pe site, fie telefonic. Desigur telefonic aveți ocazia de a pune și diverse întrebări pentru ca la final să fiți mulțumiți de rezultat. Nu uitați să țineți cont de tabelul de mărimi, doar în acest fel vă puteți asigura că perechea de sandale aleasă vă va veni perfect și nu va fi nevoie să o schimbați cu alta.

Alegeți acum să purtați modele de sandale în ton cu ultimele tendințe ale anului 2017. Intrați acum pe site-ul celor de la sandale-avarca.ro și cumpărați sandalele care vi se potrivesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.