Ce putem cumpara de pe www.tente.com/ro-ro ?

Îmi aduc aminte că veneam dintr-o excursie într-un grup pestriț din punct de vedere a profesiilor. O doamnă, mai în vârstă și decât mine, avusese parte de un necaz adus de distrugerea unei roți de la troller. Bineînțeles că discuția în grup a alunecat ușor spre cauzele ce ne pot îngreuna mobilitatea.  Apoi inevitabil că mai mulți au trecut la a povesti despre cei ce ne sar în ajutor făcându-ne deplasarea mai ușoară, mai rapidă. Din mai multe opinii, deodată am rămas atentă la o domnișoară ce elogia cu vervă  o lume a roților ce se găsește pe www.tente.com/ro-ro  .

Din vocea tinerei se simțea admirația pentru diverse roți mai mari sau mai mici, încât am început să fiu mai atentă la discuție. În acel moment tânăra vorbea despre cât de greu s-ar muta un bolnav dintr-o secție în alta. Dacă pacientul poate sta în șezut deplasarea se face simplu cu ajutorul unui cărucior. Dar dacă pacientul este foarte grav bolnav este nevoie să fie mutat cu pat cu tot.

Deplasarea cu patul este „floare la ureche” atunci când patul este prevăzut cu roți de înaltă calitate de la TENTE Medical. O mobilitate ce ajută personalul să nu mai facă un efort mare este dată de noua inovație. A cincea roată motorizată și-a găsit locul la paturile din spital. Astfel patul poate fi deplasat rapid, cu un efort minim. Pentru diversele aparate tehnice medicale, ce sunt necesare de urgență într-un anumit salon, sunt confecționate foarte multe tipuri de role.

Ce am descoperit accesând www.tente.com/ro-ro

5520PJI050L51-10 CAT, Yellow

Accesând și eu, atunci când am ajuns acasă, www.tente.com/ro-ro am putut să văd că într-adevăr poveștile tinerei erau purul adevăr. În primul rând am descoperit că TENTE se adresează mai multor segmente de piață, așa cum ne povestise admiratoarea lor. În instituții veți găsi role și roți cu un design modern la mobilier sau chiar la scaune. Chiar și pentru cărucioarele ce le folosim pentru căratul produselor prin supermarketuri ei au o gamă variată de roți și role.

Alte sectoare care beneficiază de mobilitatea roților și rolelor TENTE sunt desigur toate ramurile industriale. Căci nu există nicio ramură din industrie care să nu se folosească de roți și role. Nu poți decât să te gândești că în industria aeronautică inclusiv avionul are nevoie de roți. Dar aici avem nevoie și de multe scări cu care te poți apropia de avion.

În industria grea vei avea nevoie de role care să facă față la sarcini foarte mari.

Aici folosești cărucioare pentru transportul pieselor grele. Stivuitoarele ce te ajută la mutarea produselor dintr-un loc în altul au nevoie de asemenea de roți. Pentru toate acestea vei găsi roțile potrivite, precum și role cu blocare centrală sau role din oțel inoxidabil. Cu acestea vei obține mobilitatea de care ai nevoie indiferent de sectorul în care ai o afacere. Desigur că astfel de roți și role își găsesc utilitatea chiar și prin gospodăria ta.

Intră și tu pe  www.tente.com/ro-ro și vei descoperi cea mai variată gamă de roți. Indiferent că ai nevoie de roți silențioase, de roți termorezistente sau pur și simplu de roți speciale, la TENTE.com vei rezolva orice problemă de mobilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.