Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand cauti un serviciu de inregistrare domenii la pret avantajos

 

Inregistrarea domeniilor reprezinta unul dintre elementele cheie atunci cand vine vorba despre un site de succes. Intrucat, in ziua de astazi, majoritatea activitatilor generatoare de profit se bazeaza si pe promovarea serviciilor sau produselor oferite in cadrul unui magazin online, este vital sa se inceapa cu acel prim pas care consta in inregistrarea unui domeniu. Bineinteles, pretul acestor servicii trebuie sa fie unul satisfacator, mai ales daca afacerea este in primele sale zile de viata.

Cum alegi un furnizor de servicii de inregistrare domenii la pret avantajos? înregistrare domenii .ro .com .org etc

Nu toti cei care isi desfasoara activitatea cu ajutorul unui site sunt suficient de priceputi in acest domeniu. Personal, pot afirma cu sinceritate ca imi doream o afacere de succes care sa se desfasoare in mediul online, insa nu aveam deloc cunostinte in aceasta zona. Totodata, un alt criteriu pe care il aveam in vedere era legat de raportul pret-calitate, astfel ca am inceput prin a cauta un furnizor privind serviciul de inregistrare domenii la pret avantajos, bazandu-ma pe sfaturile prietenilor care beneficiasera in trecut de astfel de optiuni, dar si pe feedback-urile date de clientii firmelor care se ocupau cu aceasta activitate. De asemenea, orice persoana interesata de aceasta zona, trebuie sa aiba in vedere experienta furnizorilor eligibili.

Ce presupune serviciul de inregistrare domenii?

Un furnizor care are in vedere activitatea de inregistrare domenii la pret avantajos, te va ajuta cu urmatoarele aspecte:

  • Prin faptul ca activitatea sa este acreditata conform legislatiei in aceasta specializare, nu va mai trebui sa te confrunti cu dificultatea de a iti muta domeniul atunci cand vei alege un alt furnizor.
  • Iti va explica importanta inregistrarii unui domeniu pe un interval cuprins intre cel putin trei si cinci ani.Atunci cand pornesti o afacere, ai in vedere perspectivele viitoare, in special axandu-te pe generarea profitului. Alegand inregistrarea unui domeniu pentru o perioada mai lunga vei economisi considerabil.
  • Te va ajuta sa eviti dispunerea informatiilor personale private in mod public (care de regula genereaza receptionarea unui volum ridicat de mesaje spam) prin ascunderea lor, furnizand un serviciu de natura confidentiala.
  • Ajuta beneficiarul sa inteleaga importanta unei parole bine securizate in vederea evitarii accesului strain (hacking and hijacking) in cadrul domeniului
  • Te va ajuta sa gasesti un nume potrivit pentru domeniul ales, in asa fel incat sa afacerea ta sa beneficieze de un domeniu usor de retinut dar si atractiv pentru utilizatori
  • Te va ajuta sa obtii un certificat SSL care iti va oferi numeroase avantaje pe partea de securitate

Vei putea avea parte de toate aceste avantaje, dar si de suport tehnic sau de un panou de administrare usor de folosit, doar daca alegi furnizorul ideal ce iti va oferi serviciul de inregistrare domenii la pret avantajos. La recomandarea unor prieteni, am ales la randul meu serviciile oferite de www.net-solution.ro – pe langa serviciul de inregistrare domenii, acesti specialisti mai ofera si servicii de gazduire profesionala, dar si consultanta tehnica specializata.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.