Agenția de turism TUI TravelCenter lansează un site unic în România

Sub motto-ul “Vacanțele se învârt în jurul tău”, agenția de turism TUI TravelCenter a lansat un nou site, www.tui-travelcenter.ro, prin care își propune să ofere clienților informații de calitate și oferte avantajoase pentru vacanțe în toate colțurile lumii.

Atât pentru persoanele care știu exact ce vor și sunt în căutarea unei anumite destinații, cât și pentru cele care nu s-au hotărât încă asupra unei locații, TUI TravelCenter a creat un site dinamic, foarte bine structurat, astfel încât informațiile să fie găsite și accesate cu ușurință de oricine.
De asemenea, pe TUI TravelCenter există colecții speciale, unde pot fi vizualizate hoteluri selectate cu atenție în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client, de la grupuri de tineri sau cupluri, până la familii, cei care își doresc o vacanță în mijlocul naturii, caută un city break sau visează la un centru Wellness & SPA, specializat pe tratamente medicale.
Pentru că serviciile agențiilor TUI sunt renumite la nivel mondial, având aproximativ 30 de milioane de clienți anual, TUI TravelCenter pune la dispoziție o gamă foarte bogată de pachete turistice la prețuri promoționale. Indiferent că este vorba despre locuri din Europa, cum ar fi Grecia, Spania sau Austria, ori despre destinații exotice ca Maldive, Indonezia sau Emiratele Arabe Unite, pe site sunt disponibile sfaturi utile despre siguranța și sănătatea turiștilor, precum și detalii importante despre pașaport sau viză, acolo unde este cazul.
Avantajele pe care le are noul site al agenției de turism TUI TravelCenter:
– fotografii spectaculoase, de cea mai bună calitate, care oferă clienților o imagine clară asupra destinațiilor;
– o categorie unică (Colecțiile TUI TravelCenter) în care oamenii pot selecta tipul de hotel pe care îl doresc, în funcție de vârstă, buget, preferințe sau planurile pe care le au pentru vacanță;
– posibilitatea de a alege într-un mod simplu și foarte eficient exact serviciile pe care clienții le caută.
Mai multe detalii despre oferte și destinații puteți găsi pe www.tui-travelcenter.ro.
Despre TUI TravelCenter:
In 2011, Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica –  TUI Travel PLC.
Desi nu mai are nevoie de nicio prezentare, iata cateva date care atesta dimensiunile sale: TUI opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. 
La nivel mondial, compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la peste 19 miliarde de euro.

Citeste mai mult: Agenția de turism TUI TravelCenter lansează un site unic în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.