ContaBuc raspunde la cerintele clientilor in materie de rezultate financiare favorabile

In fiecare an, legislatia fiscala se schimba, iar acest lucru inseamna mari batai de cap pentru cetatenii care trebuie sa se confrunte cu decizii financiare, cum ar fi in domeniul investitiilor, cel al afacerilor etc. Insa, persoanele care intampina mari probleme atunci cand vine vorba de tinerea evidentei contabilitatii, ar putea apela la serviciile firmelor de contabilitate precum ContaBuc, deoarece acestea sunt la curent cu noile legi fiscale. ContaBuc ofera si consultanta financiara cu scopul de a ajuta persoanele fizice sau intreprinderea sa isi dezvolte bugetul sau sa isi atinga obiectivele financiare stabilite.

www.contabuc.ro

www.contabuc.ro
Astfel, fie ca se doreste consultanta financiara de incredere sau servicii de contabilitate de calitate, compania Contabuc, din Bucuresti, este solutia ideala, deoarece se bazeaza pe comunicarea permanenta cu clientii, oferind solutii de contabilitate ideale- in functie de domeniul de activitate.
Alegerea firmei de contabilitate pentru dezvoltarea afacerii proprii
Cele mai multe companii apeleaza la ajutorul unui contabil profesionist sau la servicii de contabilitate de calitate abia in momentul in care afacerea personala a devenit prea mare pentru ca aspectul financiar sa fie gestionat fara ajutor de specialitate. De aceea, in cazul in care se doreste dezvoltarea conceptului de contabilitate in compania proprie, este recomandata apelarea la serviciile oferite de o firma de contabilitate.
In acest sens, compania Contabuc ofera servicii de contabilitate excelente, la un pret corect. De asemenea, prin serviciile oferite de un contabil Bucuresti de la firma Contabuc, se asigura succesul si performanta afacerii administrate. In plus, serviciile oferite de compania Contabuc sunt excelente pentru cei care isi propun maximizarea profitului, control permanent asupra fluxului de bani, situatii contabile la zi si rapoarte lunare sau consultanta in reducerea costurilor sau a impozitelor.
Totul depinde de marimea companiei. Daca esti proprietarul unei companii de mici dimensiuni si te intrebi de unde sa incepi, inseamna ca acesta este un indiciu excelent care iti spune ca este timpul sa gasesti pe cineva care are cunostinte in domeniu„- sustine Mark Koziel, vice presedinte al AICPA- American Institute of Certified Public Accountants.
Firma de contabilitate vs angajarea unui contabil
Foarte multe intreprinderi de mici dimensiuni nu au inca un volum foarte mare de tranzactii, astfel ca angajarea unui contabil poate fi un lucru util, dar nu necesar. Insa, daca se doreste dezvoltarea afacerii, se cere apelarea la o companie ce ofera servicii de contabilitate. In general, companiile de contabilitate implica mai putine resurse financiare- comparativ cu angajarea full-time a unui contabil, obtinandu-se, pe aceasta cale, si un alt nivel de consultanta in sectorul financiar. Asadar, o companie precum Contabuc, poate gestiona problemele financiare din interiorul unei afaceri, maximizand profitul acesteia.
Mai mult decat atat, o firma de contabilitate se poate ocupa de mai multe functii de contabilitate, fiind o solutie excelenta ce poate extinde domeniul de activitate al unei afaceri. De exemplu, serviciile de contabilitate oferite de Contabuc includ raportari lunare/ trimestriale/ semestriale/ anuale, raport lunar de activitate, opinii specializate etc; servicii de fiscalitate care includ consultanta in vederea optimizarii si minimizarii taxelor si impozitelor catre stat, reglarea situatiilor pe platile la ANAF etc.; dar si servicii de resurse umane- calcul retributii lunare nete, fluturasi, foi de pontaj, calcul si intocmire a documentelor de plata a contributiilor salariale, intocmire contracte de munca, acte aditionale etc.
Oferim servicii de contabilitate de calitate, in Bucuresti, bazandu-ne pe comunicarea permanenta cu clientul,  pe oferirea unor solutii personalizate, in functie de specificul activitatii si de domeniul firmei. Calitatea serviciilor noastre se va face resimtita imediat prin performantele inregistrate de afacerea in cauza„- echipa Contabuc. In plus, serviciile de calitate oferite de compania Contabuc pot fi gasite in mediul online pe paginawww.contabuc.ro .



Citeste mai mult: ContaBuc raspunde la cerintele clientilor in materie de rezultate financiare favorabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.