Simple IT este Veracode Channel Partner pentru Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia si Muntenegru

Simple IT a anuntat incheierea unui parteneriat cu Veracode , lider in protectia organizatiilor impotriva amenintarilor din aplicatiile web si mobile
Veracode
Veracode
Acest parteneriat permite Simple IT sa ofere clientilor o modalitate mai simpla si mai scalabila de a securiza aplicatiile web, mobile si de la terti, in cadrul ciclului de viata al dezvoltarii software – de la dezvoltare la productie – fara a incetini inovatia. Simple IT va oferi aceste solutii organizatiilor din Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia si Muntenegru.

Serviciul automatizat, bazat pe cloud, de la Veracode, protejeaza aplicatiile pentru peste 800 de organizatii din intreaga lume, inclusiv trei din primele patru banci din Fortune 100 si peste 25 din primele 100 de brand-uri din lume. Compania este recunoscuta pentru inovatia demonstrata, reputatia puternica pentru calitatea serviciilor, si pentru un set larg de servicii automatizate livrate pe o singura platforma scalabila.

Prin acest parteneriat, clientii Simple IT vor avea acces la platforma Veracode, oferind politici centralizate, masuratori si rapoarte, in timp ce simplifica partajarea informatiei pentru echipe globale Oferta include solutii pentru:
Secure Web Application Development
– folosind o platforma scalabila, bazata pe cloud, care securizeaza toate aplicatiile in cadrul ciclului de dezvoltare software (Software Development Lifecycle – SDLC ) — de la dezvoltarea codului la testarea in pre-productie si productie. Include testare dinamica ( DAST ), statica ( SAST ) si interactiva ( IAST ) a securitatii aplicatiilor
Web Perimeter Security
– descopera toate aplicatiile publice pe web asociate unui client – inclusiv site-uri hostate in cloud, site-uri de marketing temporare – si efectueaza o scanare completa pentru a identifica rapid vulnerabilitati ce pot fi exploatate, precum cele aflate in OWASP Top 10 si CWE/SANS Top 25 .
Software Supply Chain Security
– asigura ca fiecare cod furnizat de terti este la nivelul standardelor de securitate interne ale clientului lucrand direct cu producatorii pentru a evalua si remedia codul, si ajutand la implementarea unui proces de guvernanta in cadrul lantului de furnizare de software
Mobile Application Security
– analiza comportamentala evalueaza dinamic si in timp real comportamentul unei aplicatii – intr-un sandbox – pentru a identifica actiuni riscante precum extragerea datelor catre locatii suspicioase. Informatia de securitate este integrata de asemenea cu solutii MDM pentru a efectua impunerea politicilor BYOD ale organizatiei. Analiza statica este de asemenea folosita pentru a identifica malware si vulnerabilitati de programare precum scurgerea de informatii.
Veracode a fost numit lider in cadrul Gartner “ Application Security Testing Magic Quadrant” pentru anul 2015, fiind a treia oara consecutiv, pe baza viziunii complete si a abilitatii de executie in piata testarii securitatii aplicatiilor (application security testing – AST).

Simple IT isi imbogateste portofoliul si isi extinde linia de business prin numirea ca partener pentru intreaga gama de solutii Veracode in Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia si Muntenegru.

Despre Veracode

Veracode este lider in securizarea aplicatiilor web, mobile si de la terti, pentru cele mai mari organizatii globale din lume. Permitand organizatiilor sa identifice si sa remedieze rapid amenintari la nivelul aplicatiilor in ainte ca atacatorii cibernetici sa le exploateze, Veracode ajuta companiile sa isi accelereze lansarea inovatiilor pe piata – fara a compromite securitatea.

Citeste mai mult: Simple IT este Veracode Channel Partner pentru Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia si Muntenegru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.