Despre nunta


    Cand iti alegi formatia de nunta ( lautarii) dc nu ai dj,este bine de stiut ca trebuie sa le ceri acestora sa nu iti lase pauze prea mari intre reprizele de dans,sau daca lasa macar sa aibe si ei un program de muzica cu super-hituri de nunta.Daca au ar fi bine sa vezi si tu macar ce melodii au in acest sens , poate ai vre-o sugestie sau vre-o meodie prefereata de tine.Valsul miresei poate fi o melodie cantata de formatie sau una aleasa de tine ceva care sa iti reaminteasca de exemlu cum te-ai indragostit de el de ea.
    Mireasa trebuie sa stie ca la alegerea rochiei de mireasa trebuie sa tina cont atat de elegenta cat si de practicitatea rochiei sia trenei. Este de preferat sa ai o rochie in care sa poti dansa,pentru a intretine atmosfera evenimentului tau. De asemenea alerea pantofilor este un lucru ce nu trebuie fact la voia inatamplarii. De cele mai mule ori miresele ce le-am vazut si cu care am colaborat pe servicii foto-video au avut incaltaminte speciala de dans la schimb.
    In alegrea cameramanului si a fotografului de nunta este bine nu numai sa vedeti poze de nunta,este bine sa stiti de exemplu si ce aparatura folosesc,pt ca este un aspect care conteaza.Pe scurt in aceasta privinta,reusita unei sedinte foto de nunta sau unei nunti intregi ar tine in procente cam asa 30% conteaza omul sa stie sa exploateze aparatul foto/camera video la maxim,si sa fie inventiv in orice imprejurare sa dovedeasca spirit artistic si creativ ,30%conteaza aparatul folost ( de ex nu se poate compara eveniment facut cu canon 400d cu unu facut cu 7d de ex care este un aparat de aproximativ de doua ori mai rapid ca focalizare si precizie).Ultimele 30% de procente conteaza obiectivul folosit care ajuta la focalizare rapida,instantanee (cele cu o focala mai lunga) si blurul acela denumit in termeni fotografici bokeh.Intr-adevar raman cele 10% procente care,ale cui sunt?? Cele 10 procente raman norocului care te poate avantaja ( ex. vezi galeria foto in care pe umarul unei miresea am prins o buburuza,va dati seama ca asta inseamna noroc lucru care s-a vaut in produsul final,fotografia prelucrata in cele mai mici detalii)
    De asemenea este bine sa iti pregatesti nunta din timp, si niciodata sa nu spui avem timp,pentru ca vei remarca ca tot timpul apare ceva care da planul nuntii peste cap,e bine de exempu pentru o sedinta foto de nunta reusita sa iti rezervi min.o ora intr-un parc cadru natural sau zona istrica,un loc in care mirele si mireasa sa se simta in largul lor, de cele mai multe ori este bine sa fie ales de fotograf.Este bine sa colaborati cu fotograful si cameramanul de nunta, pentru ca amintirea ramane vie prin fotografii artistice si filmari de vis,deci ajutati-ne sa va facem din nunta dumneavoastra o nunta de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.